TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Dağhana bak pislik yaaa... Ağzımda kıl var diyip ağzındakini çiğnemeye devam ediyor
Onur güzel g*t etti

Bugün Haftanın Finali'ne doyamadık.
En efsanesini hatırlayalım. Terkos Hasan.

@Harunnn60 @Ahmed @Çiğdem- @Forumdash

Affedersiniz ama Kadın goril gibi yemekleri sildi süpürdü sofra bezine kadar yerkende çok güzel çok güzel diyerek
Sonra 2 puanları yapıştırıyor ve şampiyon oluyor

Onur bu oyunu bozabilirdi ama niye bozmadı
Bence oda masum değil
Kadına bilerek öyle yaptığını dedi ama 10 verebilirdi evet ona şampiyonluk vermek bence adil olmadı

Utanmadan Allahın adını ağzına alıyor sürekli zaten Allah Allah diyenden kaçacaksın

Ben olsam kavga çıkarırdım
Öyle bütün yemekleri silip süpür sonra 1-2 puan ver 10 bini kap ooh ne güzel
Şu ağlayan adamcağızı çok kötü kandırdı kim osla sinirinden ağlar , kendisine sırf yüksek puan versin diye tüm yemeklerine çok beğendim yorumunu yaptı

Şu ağlayan adamcağızı çok kötü kandırdı kim osla sinirinden ağlar , kendisine sırf yüksek puan versin diye tüm yemeklerine çok beğendim yorumunu yaptı
yemekteyiz bildiğin türkiyenin özeti gibi oldu zaten.

bilgin hanım, din allah tarlada çalıştım argümanı ile milletin yüzüne gülüp arkasına geçiyor oyları cukkalıyor en sonda da hiç utanma sıkılma olmadan kazanıyor.
Yok bizim millet akıllanmaz valla anladım ben iyice.

Sırlar Dünyası gibi ibretlik ayat dersleri veriyor yemek programı

Uzun zaman sonra izledim, Dağhan ile Bilgin'i toplasan 1 insan etmez. Fakir edebiyatı yapıp, çok adaletli olduğunu gösterip kazandı Bilgin denen şahsiyet. Bunların çirkefliklerinden Sinem iyi bile gözüktü.

Filiz'in hakkıydı, insanlık olarak da Metin kazandı. Onur'da hadi yallah dercesine gönderdi Dağhan'ı, çok iyi oldu

Yemekler pişiyor