Aaa bunun yeni saati neydi cnm bu aradayarın ki kapalı kadına bak bence10 çene kuvvetinde
Reytingleride benden sonra coşmuş
Aaa bunun yeni saati neydi cnm bu aradayarın ki kapalı kadına bak bence10 çene kuvvetinde
15:30 - 15:45 gibi başlıyorAaa bunun yeni saati neydi cnm bu arada
Reytingleride benden sonra coşmuş
Aaa Çocuklar Duymasına bakıyorum o saatler bakabilirsem15:30 - 15:45 gibi başlıyorBen yemek yapma kısmına bakmıyorum yemek yerken ki kısma denk geliyorumtam bizim yemek saatimize denk geliyor
Yok artık tv'den bakıyorumAaa Çocuklar Duymasına bakıyorum o saatler bakabilirsem
Ama izlemeye çalısırım sen yine youtubede döktürüyorsundur bakmadım ama
Ohaaa bu eskidende bukadar uzunmuyduYok artık tv'den bakıyorumAma saat 18:00 gibi yemek yerken bakıyorum 1 saat sadece4 saatimi ayıramam buna
Açtım şuan o dediğin çeneci kadını izleyecem15:30 - 15:45 gibi başlıyorBen yemek yapma kısmına bakmıyorum yemek yerken ki kısma denk geliyorumtam bizim yemek saatimize denk geliyor
Çok konuşuyor yaAçtım şuan o dediğin çeneci kadını izleyecem
Şuan yemek yapıyorlar
Allahın yarattığı nimet beğenmek demek zorunda kaldım diyorÇok konuşuyor ya
Dün yemekleri beğendim dedi sonra adama 2 verdi şaştım kaldım
Değişik kadınAllahın yarattığı nimet beğenmek demek zorunda kaldım diyor
Onur bey hamurada çene kat diyorDeğişik kadın
Şuna baksana baya güleceksinOnur bey hamurada çene kat diyorSonsuza kadar konuşmayı düşünüyormusunuz diyor
Kefirimi içtimde yattım diyor , Onur bey neyinizi içtiniz diyorŞuna baksana baya güleceksinOnur şaşkınlıkla izliyor kadını
Guruplanma demesi heleKefirimi içtimde yattım diyor , Onur bey neyinizi içtiniz diyor
Kadın konuşurkan şaşkın kedi gibi bakıyor Onur bey
Aaa evet sizide beğendim diyor adamaGuruplanma demesi hele
Kadın ama beğendim diyor düşük veriyorGözümden düştü valla yarın onur fırçalar kadını kesin
Bende öyle yemek saatinde bakıyorumAaa evet sizide beğendim diyor adama
Bu bölümü izliyeyim yeniden ısınırım programa
Yumuşak adam yok sanırım bu bölüm iyi bariBende öyle yemek saatinde bakıyorumBazen çok itici isimler seçiyorlar izlenmiyor bazende komik kişileri seçiyorlar izleniyorProgramın ayarı yok hiç
2 verdi gerçekten şaka gibi. Kadın resmen emek harcadı.Şu Dağhan gibilerini neden alıyorlar? El insaf be, herşeyi geçtim emeğe bile 4 verilir la. 2 puan nedir o sofraya? Nasıl adamsın sen, şeytana benziyor suratı.@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?