Aaa bunun yeni saati neydi cnm bu aradayarın ki kapalı kadına bak bence10 çene kuvvetinde
![]()
Reytingleride benden sonra coşmuş
Aaa bunun yeni saati neydi cnm bu aradayarın ki kapalı kadına bak bence10 çene kuvvetinde
![]()
15:30 - 15:45 gibi başlıyorAaa bunun yeni saati neydi cnm bu arada![]()
Reytingleride benden sonra coşmuş![]()
Aaa Çocuklar Duymasına bakıyorum o saatler bakabilirsem15:30 - 15:45 gibi başlıyorBen yemek yapma kısmına bakmıyorum yemek yerken ki kısma denk geliyorum
tam bizim yemek saatimize denk geliyor
![]()
Yok artık tv'den bakıyorumAaa Çocuklar Duymasına bakıyorum o saatler bakabilirsem
Ama izlemeye çalısırım sen yine youtubede döktürüyorsundur bakmadım ama![]()
Ohaaa bu eskidende bukadar uzunmuyduYok artık tv'den bakıyorumAma saat 18:00 gibi yemek yerken bakıyorum 1 saat sadece
4 saatimi ayıramam buna
![]()
Açtım şuan o dediğin çeneci kadını izleyecem15:30 - 15:45 gibi başlıyorBen yemek yapma kısmına bakmıyorum yemek yerken ki kısma denk geliyorum
tam bizim yemek saatimize denk geliyor
![]()
Çok konuşuyor yaAçtım şuan o dediğin çeneci kadını izleyecem
Şuan yemek yapıyorlar![]()
![]()
![]()
Allahın yarattığı nimet beğenmek demek zorunda kaldım diyorÇok konuşuyor ya
Dün yemekleri beğendim dedi sonra adama 2 verdi şaştım kaldım![]()
Değişik kadınAllahın yarattığı nimet beğenmek demek zorunda kaldım diyor![]()
![]()
![]()
Onur bey hamurada çene kat diyorDeğişik kadın![]()
Şuna baksana baya güleceksinOnur bey hamurada çene kat diyorSonsuza kadar konuşmayı düşünüyormusunuz diyor
![]()
![]()
![]()
Kefirimi içtimde yattım diyor , Onur bey neyinizi içtiniz diyorŞuna baksana baya güleceksinOnur şaşkınlıkla izliyor kadını
Guruplanma demesi heleKefirimi içtimde yattım diyor , Onur bey neyinizi içtiniz diyor![]()
![]()
Kadın konuşurkan şaşkın kedi gibi bakıyor Onur bey
![]()
Aaa evet sizide beğendim diyor adamaGuruplanma demesi hele![]()
Kadın ama beğendim diyor düşük veriyorGözümden düştü valla yarın onur fırçalar kadını kesin
![]()
Bende öyle yemek saatinde bakıyorumAaa evet sizide beğendim diyor adama
Bu bölümü izliyeyim yeniden ısınırım programa![]()
Yumuşak adam yok sanırım bu bölüm iyi bariBende öyle yemek saatinde bakıyorumBazen çok itici isimler seçiyorlar izlenmiyor bazende komik kişileri seçiyorlar izleniyor
Programın ayarı yok hiç
![]()
2 verdi gerçekten şaka gibi. Kadın resmen emek harcadı.Şu Dağhan gibilerini neden alıyorlar? El insaf be, herşeyi geçtim emeğe bile 4 verilir la. 2 puan nedir o sofraya? Nasıl adamsın sen, şeytana benziyor suratı.@Harunnn60