''Scream'' Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

aaaa bu @gözlemci nin senaryosu değilmi ayoll:F:F:F
@gözlemci senaryonu çalmışlar cnm dava aç hemen:A:A:A
Biliyordum biliyordum benim senaryomun dizi olacağını biliyordum :F

Şaka bir yana merakla bekliyorum inşallah iyi birşey olur katili bile doğru dürüst göstermediler @sürgünüm başladığında etiketlersen ben takipçisi olurum , yoğun olduğum dönemde başlayacak gibi , @cookies senaryom çalınmış :A @pompy ben yanmam dava açacam onlara :A

işte bunu diyeceğini tahmin etmezdim :) heleki karadevil i övdükten sonra :)

benlik de değil dizi @sürgünüm @Çiğdem- e terkediyorum diziyi :)
Bak, yine söylüyorum daredevil 2.ci bölümyle iyi gerçekten:) senin istediğin gibi 2.bölümde dayak yiyor sonra kalkıyor:F bence sen de @OzaN gibi 2.şans ver yada şans olarak göstermesen bile ilerde izleyeceğine dair acık kapı bırak:) gotham'a karşi çıkıyordun mesela.

Korku filmlerini severim. Ciddi bir yapım olursa seyredeceğim.

Şuraya dikkat çekerim: Bu diziyi film serisinin arkasındaki ekip yapıyor.

Kanalının ergen kanalı olmasının beni korkuttuğunu yukarıda yazdım. :)
Ben fragmandan pek etkilenmedim açıkcası :) sen izle ilk bölümü beğenirsen ben de bakarım ilk bölüme. Mtv bana uzak kanal değil nasılsa :X

Biliyordum biliyordum benim senaryomun dizi olacağını biliyordum :F

Şaka bir yana merakla bekliyorum inşallah iyi birşey olur katili bile doğru dürüst göstermediler @sürgünüm başladığında etiketlersen ben takipçisi olurum , yoğun olduğum dönemde başlayacak gibi , @cookies senaryom çalınmış :A @pompy ben yanmam dava açacam onlara :A
sen forumda herkese açık paylaşırsan çalarlar tabikide özellikle senaryo bölümünde @pompy ın senaryolarını amerikan ülkenin senaristleri çok takip ediyor pomoy dan çaldıkları çok sahne gördüm yabancı dizilerde :F:F:F

sen forumda herkese açık paylaşırsan çalarlar tabikide özellikle senaryo bölümünde @pompy ın senaryolarını amerikan ülkenin senaristleri çok takip ediyor pomoy dan çaldıkları çok sahne gördüm yabancı dizilerde :F:F:F
Bari doğru düzgün birşey olsa da ağız tadıyla izlesek :) Bende devam ettiricem senaryomu bu arada :) Cumartesi-Pazar yeni bölüm :A

aaaa bu @gözlemci nin senaryosu değilmi ayoll:F:F:F
@gözlemci senaryonu çalmışlar cnm dava aç hemen:A:A:A
@gözlemci nin senaryosu eminim bundan kalitelidir :))

Bak, yine söylüyorum daredevil 2.ci bölümyle iyi gerçekten:) senin istediğin gibi 2.bölümde dayak yiyor sonra kalkıyor:F bence sen de @OzaN gibi 2.şans ver yada şans olarak göstermesen bile ilerde izleyeceğine dair acık kapı bırak:) gotham'a karşi çıkıyordun mesela.
tamam şu elimdeki diziler bir azalsın yaza doğru mutlaka tekrar göz atarım :)

hahah Bu seriyi Cok seviyorum ya FIlmilerini izledim sans veriyorum

@OzaN yine bir dizinin önünü kesmiş yorum konusu isteğini bile görmezden gelme. :(

Dizinin 2. sezon 2. bölümü yayınlandı. Abartmıyorum bir yerden sonra kim suçlu kim suçsuz, kim bu işi yapıyor kimin eli kimi cebinde belli olmuyor.

Bir ton film,dizi izledim 2. sezon itibariyle en gizemli, en bilinmez türüne koy oynasın. Korkulacak birşey yok zaten de..

@OzaN yine bir dizinin önünü kesmiş yorum konusu isteğini bile görmezden gelme. :(

Dizinin 2. sezon 2. bölümü yayınlandı. Abartmıyorum bir yerden sonra kim suçlu kim suçsuz, kim bu işi yapıyor kimin eli kimi cebinde belli olmuyor.

Bir ton film,dizi izledim 2. sezon itibariyle en gizemli, en bilinmez türüne koy oynasın. Korkulacak birşey yok zaten de..
Senden başka izleyen varsa ve düzenli yorum yapacaksanız açarım problem yok. :D