''Scream'' Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1428932988.jpg

MTV’nin ünlü gençlik-korku film serisinden uyarlama dizisi Scream'den ilk fragmanı yayınlandı!​

Dizinin kadrosunda yer alacak isimler ise şu şekilde açıklandı: Bella Thorne, Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, John Karna, Carlson Young ve Amadeus Serafini.​

Bir grup gencin başına musallat olan maskeli katil hikayesini günümüzde yeniden yorumlayacak olan dizi, 10 bölümden oluşacak ve 30 Haziran Salı günü prömiyerini yapacak.​

Son düzenleme:
Film serisini çok severdim :D , dizi olacağın şimdi yeni öğrendim 😱

10 bölüm olması ve yazın yayınlanacağı için izlerim kesinlikle :Z

Fragman fena değil umarım ciddi bir yapım olur. Kanalının ergen kanalı olması korkutuyor. :)

Klasik bir MTV dizisi olacaktır, ama filmin sevenleri mutlaka izler. :)

Son düzenleme:
Yok izlemem @sürgünüm. Scream filmi benim ergenlik dönemimde kalan efsanevi filmimdi.Geçen yıllarda seriye bi seri daha eklendiğinde eskinin hatrına izlemiştim, filmi çıksın yine izlerim ama diziye bağlamam.

Yok izlemem @sürgünüm. Scream filmi benim ergenlik dönemimde kalan efsanevi filmimdi.Geçen yıllarda seriye bi seri daha eklendiğinde eskinin hatrına izlemiştim, filmi çıksın yine izlerim ama diziye bağlamam.
Bende izlerim falan dedim ama aynısı gibi duruyor misal fragmandaki garaj sahnesi filmdede vardi :)

Son düzenleme:
işte bunu diyeceğini tahmin etmezdim :) heleki karadevil i övdükten sonra :)

benlik de değil dizi @sürgünüm @Çiğdem- e terkediyorum diziyi :)

Korku filmlerini severim. Ciddi bir yapım olursa seyredeceğim.

Şuraya dikkat çekerim: Bu diziyi film serisinin arkasındaki ekip yapıyor.

Kanalının ergen kanalı olmasının beni korkuttuğunu yukarıda yazdım. :)

Korku filmlerini severim. Ciddi bir yapım olursa seyredeceğim.

Şuraya dikkat çekerim: Bu diziyi film serisinin arkasındaki ekip yapıyor.

Kanalının ergen kanalı olmasının beni korkuttuğunu yukarıda yazdım. :)
korku filmlerini bende severimde bu beklediğin gibi ciddi çıkmayacak ? :) tahmin ediyorum nasıl bişey olacağını ? izombie ile TWD arasındaki fark kadar bu diziyle kaliteli bir korku dizisi arasında o derece açık fark olacaktır :)

korku filmlerini bende severimde bu beklediğin gibi ciddi çıkmayacak ? :) tahmin ediyorum nasıl bişey olacağını ? izombie ile TWD arasındaki fark kadar bu diziyle kaliteli bir korku dizisi arasında o derece açık fark olacaktır :)
Bilemiyorum. Beklenti içerisine de girmiyorum umarım bizi şaşırtırlar artık farklı projeler izlemek istiyorum. Son zamanlarda aynı türden yapımları izlemekten sıkılmaya başladım. :)

Bilemiyorum. Beklenti içerisine de girmiyorum umarım bizi şaşırtırlar artık farklı projeler izlemek istiyorum. Son zamanlarda aynı türden yapımları izlemekten sıkılmaya başladım. :)
konuda paylaştığın eli bıçaklı resim benim beklentimi bitirdi artık bişey beklemiyorum :)

@Çiğdem- @gözlemci koşun bizimki geliyormuş :love1:
Kesin izlerim eğer yaşarsam :love1:
Film serisini çok severdim :D , dizi olacağın şimdi yeni öğrendim 😱

10 bölüm olması ve yazın yayınlanacağı için izlerim kesinlikle :Z
aaaa bu @gözlemci nin senaryosu değilmi ayoll:F:F:F
@gözlemci senaryonu çalmışlar cnm dava aç hemen:A:A:A