cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,944
- Puanı
- 1,060
detaylar haftaya oh oh kaçırmayın FOX'um da !! @mesmeso61 @YiğittEvet taa süper yerde bitecek nasıl buldu kaanın evini tepegözz
detaylar haftaya oh oh kaçırmayın FOX'um da !! @mesmeso61 @YiğittEvet taa süper yerde bitecek nasıl buldu kaanın evini tepegözz
İnşallah 8 üstü alırız, bölümü ve özeti baya uzun tuttu. Olumlu teper diye düşünüyorum.yarın 8 kesin gelsin ohohoh kesin
geçen hafta olumlu tepti zaten oh oh sende FOX'cusun ya artık 1 kişi 1 kişidir gerçi kimse benim kadar olamaz canım FOX'um iyi ki varsın sende bi alt kademe canm kardeşim bnm.İnşallah 8 üstü alırız, bölümü ve özeti baya uzun tuttu. Olumlu teper diye düşünüyorum.
FOX Twitter'da attığım tweeti beğenip rt atmış.geçen hafta olumlu tepti zaten oh oh sende FOX'cusun ya artık 1 kişi 1 kişidir gerçi kimse benim kadar olamaz canım FOX'um iyi ki varsın sende bi alt kademe canm kardeşim bnm.
Bana hep yapıyor. Şevkat 'de izle kardş dizimiz olackFOX Twitter'da attığım tweeti beğenip rt atmış.
FOX Twitter'da attığım tweeti beğenip rt atmış.
İzleyeceğim zaten, filmlerini beğenmiştim. Onu da izleyeceğim.Bana hep yapıyor. Şevkat 'de izle kardş dizimiz olack
Harika kadro, harika bölüm. Emeğinize sağlık yazmıştım.Oo ne yazmıştın ki
İzleyeceğim zaten, filmlerini beğenmiştim. Onu da izleyeceğim.
Harika kadro, harika bölüm. Emeğinize sağlık yazmıştım.
yarın bir 8 gelmesin e naz yine oynanmış demektir.@vadikızı @batuhankaralar @mesmeso61 reytingle.. !! utanmaz.lar.. paragözler.. @vadikızıİzleyeceğim zaten, filmlerini beğenmiştim. Onu da izleyeceğim.
Harika kadro, harika bölüm. Emeğinize sağlık yazmıştım.
yarın bir 8 gelmesin e naz yine oynanmış demektir.@vadikızı @batuhankaralar @mesmeso61 reytingle.. !! utanmaz.lar.. paragözler.. @vadikızı
reklam 00.15 gibi biteceğizTekrarını yeni izliyor deniz ondan
reklam 00.15 gibi biteceğiz
inş 'ı yok bunun lütfen yani çokgüzeldik yine çokEvet kaçırdığım kısımları tamamlıcam inşallah
inş 'ı yok bunun lütfen yani çokgüzeldik yine çok
6. bölümü izleyememiştim geçen hafta Fenerbahçe'nin basketbol maçı nedeniyle. Şimdi netten izlemeye başladım, inşallah güzel bir bölüm olmuştur. 5. bölümün sonu çok iyi bitmişti. Bölüm bitince yorumumu yazacağım.