Ayy yoksa düşen yüzbaşı mıYok ya izle sen Serdar değil o![]()
Ben pür dikkat hiçbir diziyi izleyememya hem dizi hem burası olur mu yılın dizisine sende yanideniz
![]()
Ayy yoksa düşen yüzbaşı mıYok ya izle sen Serdar değil o![]()
Ben pür dikkat hiçbir diziyi izleyememya hem dizi hem burası olur mu yılın dizisine sende yanideniz
![]()
ya bak heyecanı yaşa diye serdar o bu diyememSerdar diye bağırıyordu![]()
Ayy yoksa düşen yüzbaşı mı
Ben pür dikkat hiçbir diziyi izleyemem![]()
tm diyeyim onu evet illa dedirtcenAyy yoksa düşen yüzbaşı mı
Ben pür dikkat hiçbir diziyi izleyemem![]()
Sanırım ilk bölüme yetişmedi sahnemAma dizi 10 numara çok beğendim
![]()
Yok ben yeni izlemeye başladım yetişemedim ilkineBende sana sorcaktım ablam göremedim seni diye hangi sahnedeydin ki
Yok ben yeni izlemeye başladım yetişemedim ilkineYani en azından ben göremedim görünce söylerim
![]()
Kubilay ve Aslı'nın konuştuğu sahnenin hemen öncesinde çıkmıştı, birazdan gözükmem lazımTamam canım çok dikkatli baktım kızın adı neydi onun arkasında falan demiştin ya baktım ama
Kubilay ve Aslı'nın konuştuğu sahnenin hemen öncesinde çıkmıştı, birazdan gözükmem lazım![]()
Ben diziye pek ısınamadım şu saniyeye kadar. Aşırı ağır gidiyor şimdilik.
İlk bölümün ağır gitmesi normal değil miBen diziye pek ısınamadım şu saniyeye kadar. Aşırı ağır gidiyor şimdilik.
İlk bölümün ağır gitmesi normal değil miBen şuana kadar gayet beğendim Ergenekon iftirasını atan şerefsizleri gayet net anlattı arada da Atatürk'ü es geçmedi
Ahmet Kayakesen konuk oyuncuymuş görünce şaşırdım
@denizz19 @vadikızı koşun koşun benim sahne geliyor![]()
Ben Zaten kalıcı izlemem ilk bölüm diye bakayım dedimİlk bölümün ağır gitmesi normal değil miBen şuana kadar gayet beğendim Ergenekon iftirasını atan şerefsizleri gayet net anlattı arada da Atatürk'ü es geçmedi
Ahmet Kayakesen konuk oyuncuymuş görünce şaşırdım
@denizz19 @vadikızı koşun koşun benim sahne geliyor![]()
İlk bölümü izledim, ilk başlar tabi biraz durağandı ama çatışma anlatı vs. şehit sahnesi çok iyiydi, duygusaldı. 2.bölümü de izlerim yine netten. Bakalım bozmadan devam eder umarım.