cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,941
- Puanı
- 1,060
2. Bölümümüz ile +10 RATİNG ALMAYA GELİYORUZ! FOX-LİMON FİLM GÜCÜ!
2. Bölümümüz ile +10 RATİNG ALMAYA GELİYORUZ! FOX-LİMON FİLM GÜCÜ!
bazı yerlerde FOX um engellenmeye calıstı calısıldı FOX'um defalarca gitmiş.. !! gelmiş !! 30 saniye sürmüş sürekli 5-6 kere !!Bölüm mükemmel gidiyor, sanırım bugüne kadar ki en iyi bölümü izliyoruz. Kaan'ın vurulması, Aybalam'ın sözleri, bizimkilerin o ''kız'' muhabbeti, Tepegöz'ün başımıza bela olacak olması. İşler birkaç bölüme iyice karışacak, asıl dizi o zaman başlayacak.
Bölüm mükemmel gidiyor, sanırım bugüne kadar ki en iyi bölümü izliyoruz. Kaan'ın vurulması, Aybalam'ın sözleri, bizimkilerin o ''kız'' muhabbeti, Tepegöz'ün başımıza bela olacak olması. İşler birkaç bölüme iyice karışacak, asıl dizi o zaman başlayacak.
Aynen bende de gitti 30 saniye - 1 dakika falan ben havadan dolayı olduğunu düşündüm. Niye, ne oldu ki? Bu arada 5-6 kez değil, 1 kere oldu bende.bazı yerlerde FOX um engellenmeye calıstı calısıldı FOX'um defalarca gitmiş.. !! gelmiş !! 30 saniye sürmüş sürekli 5-6 kere !!
bende reklamlarda oldu 5 kez. 30 saniye de 1 !! @vadikızı sende sonradan?Aynen bende de gitti 30 saniye - 1 dakika falan ben havadan dolayı olduğunu düşündüm. Niye, ne oldu ki? Bu arada 5-6 kez değil, 1 kere oldu bende.
Profil fotomdan anlaman lazım.Aa yiğit sen bakıyormuydun dizi ne güzel bende izliyorum şuana kadar mükemmeldii
Yayınla ilgili bir sıkıntıdır.bende reklamlarda oldu 5 kez. 30 saniye de 1 !!
Profil fotomdan anlaman lazım.
Yayınla ilgili bir sıkıntıdır.
ne yayını besbelli saldırı var bize bu ilk de değil su an cok basarılı gidiyormuş dizimiz cekemeyenler belli (iktidar vs!! ) iğrenç insanlar !! Allah onlara gösterir ama sonradanProfil fotomdan anlaman lazım.
Yayınla ilgili bir sıkıntıdır.
Bi açıklama bekle, hemen kendi kendine olayı büyütüyorsun. Yayınla ilgili bir sıkıntı falan vardır.
sen bekle açıklamayı o halde FOX'la aram çok iyi olduğndan gerçeklrden haberim var boşuna olmadım en iyi seyircileri zamanında canım FOX'umun. yarın kaç bekliyorsun ben 7 tamBi açıklama bekle, hemen kendi kendine olayı büyütüyorsun. Yayınla ilgili bir sıkıntı falan vardır.
İnşallah açık ara zirve yapar. 7-8 bandı iyidir.sen bekle açıklamayı o halde FOX'la aram çok iyi olduğndan gerçeklrden haberim var boşuna olmadım en iyi seyircileri zamanında canım FOX'umun. yarın kaç bekliyorsun ben 7 tam