cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,622
- Puanı
- 1,060
2. Bölümümüz ile +10 RATİNG ALMAYA GELİYORUZ!
FOX-LİMON FİLM GÜCÜ! 
2. Bölümümüz ile +10 RATİNG ALMAYA GELİYORUZ!FOX-LİMON FİLM GÜCÜ!
bazı yerlerde FOX um engellenmeye calıstı calısıldı FOX'um defalarca gitmiş.. !! gelmiş !! 30 saniye sürmüş sürekli 5-6 kere !!Bölüm mükemmel gidiyor, sanırım bugüne kadar ki en iyi bölümü izliyoruz. Kaan'ın vurulması, Aybalam'ın sözleri, bizimkilerin o ''kız'' muhabbeti, Tepegöz'ün başımıza bela olacak olması.İşler birkaç bölüme iyice karışacak, asıl dizi o zaman başlayacak.
![]()
Bölüm mükemmel gidiyor, sanırım bugüne kadar ki en iyi bölümü izliyoruz. Kaan'ın vurulması, Aybalam'ın sözleri, bizimkilerin o ''kız'' muhabbeti, Tepegöz'ün başımıza bela olacak olması.İşler birkaç bölüme iyice karışacak, asıl dizi o zaman başlayacak.
![]()
Aynen bende de gitti 30 saniye - 1 dakika falan ben havadan dolayı olduğunu düşündüm. Niye, ne oldu ki?bazı yerlerde FOX um engellenmeye calıstı calısıldı FOX'um defalarca gitmiş.. !! gelmiş !! 30 saniye sürmüş sürekli 5-6 kere !!
bende reklamlarda oldu 5 kez. 30 saniye de 1 !! @vadikızı sende sonradan?Aynen bende de gitti 30 saniye - 1 dakika falan ben havadan dolayı olduğunu düşündüm. Niye, ne oldu ki?Bu arada 5-6 kez değil, 1 kere oldu bende.
Profil fotomdan anlaman lazım.Aa yiğit sen bakıyormuydun dizi ne güzel bende izliyorum şuana kadar mükemmeldii![]()
Yayınla ilgili bir sıkıntıdır.bende reklamlarda oldu 5 kez. 30 saniye de 1 !!
Profil fotomdan anlaman lazım.
Yayınla ilgili bir sıkıntıdır.![]()
ne yayını besbelli saldırı var bize bu ilk de değil su an cok basarılı gidiyormuş dizimiz cekemeyenler belli (iktidar vs!! ) iğrenç insanlar !! Allah onlara gösterir ama sonradanProfil fotomdan anlaman lazım.
Yayınla ilgili bir sıkıntıdır.![]()
Bi açıklama bekle, hemen kendi kendine olayı büyütüyorsun. Yayınla ilgili bir sıkıntı falan vardır.
sen bekle açıklamayı o halde FOX'la aram çok iyi olduğndan gerçeklrden haberim varBi açıklama bekle, hemen kendi kendine olayı büyütüyorsun. Yayınla ilgili bir sıkıntı falan vardır.![]()
İnşallah açık ara zirve yapar.sen bekle açıklamayı o halde FOX'la aram çok iyi olduğndan gerçeklrden haberim varboşuna olmadım en iyi seyircileri zamanında canım FOX'umun. yarın kaç bekliyorsun ben 7 tam
![]()