NOW Savaşçı - Dizi Yorumları

İlk üç bölüm güzeldi, şu an izlediğim tek dizi. Yönetmenlik çok başarılı zaten de oyuncuların bazıları yapmacık geliyor. Berk Oktay çok yakışmış rolüne, çok beğendim. Annesi de harika. :bhr: Son bölümdeki Türkmen kız da çok tatlıydı.

Bu akşam ki bölüm baya güzel olacak diye bekliyorum. :Z Fragman da güzel duruyor, bekliyoruz akşamı. :X

Bölüm mükemmel gidiyor, sanırım bugüne kadar ki en iyi bölümü izliyoruz. Kaan'ın vurulması, Aybalam'ın sözleri, bizimkilerin o ''kız'' muhabbeti, Tepegöz'ün başımıza bela olacak olması. :( İşler birkaç bölüme iyice karışacak, asıl dizi o zaman başlayacak. :Z

Bölüm mükemmel gidiyor, sanırım bugüne kadar ki en iyi bölümü izliyoruz. Kaan'ın vurulması, Aybalam'ın sözleri, bizimkilerin o ''kız'' muhabbeti, Tepegöz'ün başımıza bela olacak olması. :( İşler birkaç bölüme iyice karışacak, asıl dizi o zaman başlayacak. :Z
bazı yerlerde FOX um engellenmeye calıstı calısıldı FOX'um defalarca gitmiş.. !! gelmiş !! 30 saniye sürmüş sürekli 5-6 kere !!

Aa yiğit sen bakıyormuydun dizi ne güzel bende izliyorum şuana kadar mükemmeldii:Z

bazı yerlerde FOX um engellenmeye calıstı calısıldı FOX'um defalarca gitmiş.. !! gelmiş !! 30 saniye sürmüş sürekli 5-6 kere !!
Aynen bende de gitti 30 saniye - 1 dakika falan ben havadan dolayı olduğunu düşündüm. Niye, ne oldu ki? (b) Bu arada 5-6 kez değil, 1 kere oldu bende.

Profil fotomdan anlaman lazım. :A

Yayınla ilgili bir sıkıntıdır. :)
ne yayını besbelli saldırı var bize bu ilk de değil su an cok basarılı gidiyormuş dizimiz cekemeyenler belli (iktidar vs!! ) iğrenç insanlar !! Allah onlara gösterir ama sonradan :)

Serdar hastaneden kaçtı, yine kafası gitti. :( Hep de Kaan'ın kardeşine denk geliyor bu olay. :D

Bi açıklama bekle, hemen kendi kendine olayı büyütüyorsun. Yayınla ilgili bir sıkıntı falan vardır. :D
sen bekle açıklamayı o halde FOX'la aram çok iyi olduğndan gerçeklrden haberim var :) boşuna olmadım en iyi seyircileri zamanında canım FOX'umun. yarın kaç bekliyorsun ben 7 tam :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,090
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo