Satın Almayı Hedeflediğiniz Şeyler Listesi 💰

Ben konuda fiyatıda yazın dendiği için ilk mesajda belirttim ama kimse yazmıyor @Tolstoyevski
Ne diyelim isteyen yazsın artık
Ama genelde net bir ürün almak isteyenler yazar sanırım misala sen Mi Box almak istiyordun onu yazarsan fiyatını da yazarsın artık

Reactions: Dosi
Ne diyelim isteyen yazsın artık
Ama genelde net bir ürün almak isteyenler yazar sanırım misala sen Mi Box almak istiyordun onu yazarsan fiyatını da yazarsın artık
Net olan ev ve araba. Onlarıda yazdım

ve belki yakın zamanda TV (5-10 bin arası denk geliyor). Onun haricinde planda birşey yok. Telefon duruma göre

Acil lazım olan ise su geçirmez ayakkabı (250-500 arası indirimde olunca alırım)

Bereket versin

Reactions: Dosi
Tost makinesi

Bulunan en iyi mutfak aletidir. Hayat kurtarıyor.

Ayran almayı düşünüyorum evdeki son kalanı da bitirdim az önce.

Şöyle 6-7 lira bandı 2 litrelik bir şey denk gelirse güzel olur ama son dönemde 10 lirayı geçmeye başladı 2-2.5 litrelik olanlar.

Şöyle 6-7 lira bandı 2 litrelik bir şey denk gelirse güzel olur ama son dönemde 10 lirayı geçmeye başladı 2-2.5 litrelik olanlar.
Hazır uğramışken bir paket de espri al dolaptan soğuk olsun şöyle, paketleyip getirirsin evde bol bol güleriz

Reactions: bazinga and 12.Adam

Ayran

Okadar oldu mu cidden 😱 Bim ayranı sanki 4 TL falandı en son ben alırken

Evde kendin yapsana ama hazırın tadı ayrı olabiliyor
bizim buranın yoğurdu biraz sıvımsı ve ayranı harika oluyor

Reactions: 12.Adam and bazinga
Ayran

Okadar oldu mu cidden 😱 Bim ayranı sanki 4 TL falandı en son ben alırken

Evde kendin yapsana ama hazırın tadı ayrı olabiliyor
bizim buranın yoğurdu biraz sıvımsı ve ayranı harika oluyor
Evde kendim yapmam için yoğurt almam lazım. Yoğurdu da kendin yap dersen iş inek almaya kadar gider.

Hazırın tadını ev yapımından daha çok seviyorum genel olarak ve daha pratik oluyor. Her şeyin fiyatı artıyor maalesef hızla.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Seren Serengil - Nefret kitabı...

45 TL'ye düşürmüş bir sarraf biraz daha beklemeli.

Bir evde yoğurt neden olmasın

Ya evet TR'de yapılan yoğurtlar ile aynı tadı vermiyor yapılırken. Neyseki buranın satın alınan yoğurdu katkısız iyi ve lezzetli oluyor.
2 senedir gelmedim işte ve bu sene giden tanıdıklarım ciddi oranda ürünlerin pahalı olduğuna değindiler. Anlaşılan biz arrık ordan az eşya alırız bura ile fark azalıyor diye.

Reactions: xdragxx