Hiç yayık ayranı içtin mi dışardaAyran
Okadar oldu mu cidden 😱 Bim ayranı sanki 4 TL falandı en son ben alırken
Evde kendin yapsana ama hazırın tadı ayrı olabiliyor bizim buranın yoğurdu biraz sıvımsı ve ayranı harika oluyor
Hiç yayık ayranı içtin mi dışardaAyran
Okadar oldu mu cidden 😱 Bim ayranı sanki 4 TL falandı en son ben alırken
Evde kendin yapsana ama hazırın tadı ayrı olabiliyor bizim buranın yoğurdu biraz sıvımsı ve ayranı harika oluyor
Ama sizin paranız da değerlendi TL'ye göre. O nedenle size daha pahalı gelmez.Bir evde yoğurt neden olmasın
Ya evet TR'de yapılan yoğurtlar ile aynı tadı vermiyor yapılırken. Neyseki buranın satın alınan yoğurdu katkısız iyi ve lezzetli oluyor.
2 senedir gelmedim işte ve bu sene giden tanıdıklarım ciddi oranda ürünlerin pahalı olduğuna değindiler. Anlaşılan biz arrık ordan az eşya alırız bura ile fark azalıyor diye.
Hatırlamıyorum. Burda türk lokantasında tattım sanki. Farklı yapılıyor.Hiç yayık ayranı içtin mi dışarda
Hiç sevmem diyecektim de Hazır ayran onlara göre daha güzel oluyor onlar çok su gibi geliyor banaHatırlamıyorum. Burda türk lokantasında tattım sanki. Farklı yapılıyor.
Aynen öyle. Zaten yakın miktar olunca yük yapmaya gerek yok İsveç'te alırız dediğimiz oluyor ama bazı şeyler hâlâ orda çok daha ucuz. Power Bank aldırdım Tr'den burda 4 katı fazla diye ve bozuk çıksa da bir şey olmaz 80 Kr denk geliyor dedim açıkçasıAma sizin paranız da değerlendi TL'ye göre. O nedenle size daha pahalı gelmez.
Ayran konusu gerçekten mercek altına alınmalı sayın admin, en büyük tutkularımdan birisi olan Özerhisar Ayranı gün geçtikçe erişilmesi zor bir hal alıyor.Ayran almayı düşünüyorum evdeki son kalanı da bitirdim az önce.
Şöyle 6-7 lira bandı 2 litrelik bir şey denk gelirse güzel olur ama son dönemde 10 lirayı geçmeye başladı 2-2.5 litrelik olanlar.
Ya hiç sorma, hangi usül seversin? İzmir mi?Ya ayran konusu açıldı canım yine kokoreç çekti...
İsveç'te hangi marka yoğurt tüketiyorsun?Bir evde yoğurt neden olmasın
Ya evet TR'de yapılan yoğurtlar ile aynı tadı vermiyor yapılırken. Neyseki buranın satın alınan yoğurdu katkısız iyi ve lezzetli oluyor.
2 senedir gelmedim işte ve bu sene giden tanıdıklarım ciddi oranda ürünlerin pahalı olduğuna değindiler. Anlaşılan biz arrık ordan az eşya alırız bura ile fark azalıyor diye.
Sen nasıl tedarik ediyorsun?Ayran konusu gerçekten mercek altına alınmalı sayın admin, en büyük tutkularımdan birisi olan Özerhisar Ayranı gün geçtikçe erişilmesi zor bir hal alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 108109
İzmir usül güzeldir. İri kıyım olacak ve domates tarzı şeyler asla olmayacak...Ya hiç sorma, hangi usül seversin? İzmir mi?
İsveç'te hangi marka yoğurt tüketiyorsun?
Sen nasıl tedarik ediyorsun?
Kimyon?İzmir usül güzeldir. İri kıyım olacak ve domates tarzı şeyler asla olmayacak...
Sattığını bildiğim mekanlardan.Sen nasıl tedarik ediyorsun?
Ayran , terayağı ve peynir tüketemediğimden süt ürünleriyle aram yok.Sattığını bildiğim mekanlardan.
20 Kr (20 TL)Ya hiç sorma, hangi usül seversin? İzmir mi?
İsveç'te hangi marka yoğurt tüketiyorsun?
Sen nasıl tedarik ediyorsun?
Ta kendisiPS4 için mi
Fifa 21 var mı sendeTa kendisi
Tüh olsa atardık 22 alırsan artık
Kutu açma ne zaman?Tüh olsa atardık 22 alırsan artık