Satın Almayı Hedeflediğiniz Şeyler Listesi 💰

Ben konuda fiyatıda yazın dendiği için ilk mesajda belirttim ama kimse yazmıyor @Tolstoyevski :bilmem:
Ne diyelim isteyen yazsın artık :bilmem: Ama genelde net bir ürün almak isteyenler yazar sanırım misala sen Mi Box almak istiyordun onu yazarsan fiyatını da yazarsın artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne diyelim isteyen yazsın artık :bilmem: Ama genelde net bir ürün almak isteyenler yazar sanırım misala sen Mi Box almak istiyordun onu yazarsan fiyatını da yazarsın artık :A
Net olan ev ve araba. Onlarıda yazdım :A
ve belki yakın zamanda TV (5-10 bin arası denk geliyor). Onun haricinde planda birşey yok. Telefon duruma göre :A
Acil lazım olan ise su geçirmez ayakkabı (250-500 arası indirimde olunca alırım) :A

Net olan ev ve araba. Onlarıda yazdım :A
ve belki yakın zamanda TV (5-10 bin arası denk geliyor). Onun haricinde planda birşey yok. Telefon duruma göre :A
Acil lazım olan ise su geçirmez ayakkabı (250-500 arası indirimde olunca alırım) :A
Bereket versin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim önerim budur. Hem fiyatı uygun, hem de işini görür. Ayrıca estetik bir güzelliği var.

Tık

images (56).jpeg

Ayran almayı düşünüyorum evdeki son kalanı da bitirdim az önce.

Şöyle 6-7 lira bandı 2 litrelik bir şey denk gelirse güzel olur ama son dönemde 10 lirayı geçmeye başladı 2-2.5 litrelik olanlar. :A
Hazır uğramışken bir paket de espri al dolaptan soğuk olsun şöyle, paketleyip getirirsin evde bol bol güleriz :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Ayran almayı düşünüyorum evdeki son kalanı da bitirdim az önce.

Şöyle 6-7 lira bandı 2 litrelik bir şey denk gelirse güzel olur ama son dönemde 10 lirayı geçmeye başladı 2-2.5 litrelik olanlar. :A
Ayran :bhr:
Okadar oldu mu cidden 😱 Bim ayranı sanki 4 TL falandı en son ben alırken :A
Evde kendin yapsana ama hazırın tadı ayrı olabiliyor :A bizim buranın yoğurdu biraz sıvımsı ve ayranı harika oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Ayran :bhr:
Okadar oldu mu cidden 😱 Bim ayranı sanki 4 TL falandı en son ben alırken :A
Evde kendin yapsana ama hazırın tadı ayrı olabiliyor :A bizim buranın yoğurdu biraz sıvımsı ve ayranı harika oluyor :A
Evde kendim yapmam için yoğurt almam lazım. Yoğurdu da kendin yap dersen iş inek almaya kadar gider. :A

Hazırın tadını ev yapımından daha çok seviyorum genel olarak ve daha pratik oluyor. Her şeyin fiyatı artıyor maalesef hızla. :(

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evde kendim yapmam için yoğurt almam lazım. Yoğurdu da kendin yap dersen iş inek almaya kadar gider. :A

Hazırın tadını ev yapımından daha çok seviyorum genel olarak ve daha pratik oluyor. Her şeyin fiyatı artıyor maalesef hızla. :(
Bir evde yoğurt neden olmasın :A
Ya evet TR'de yapılan yoğurtlar ile aynı tadı vermiyor yapılırken. Neyseki buranın satın alınan yoğurdu katkısız iyi ve lezzetli oluyor.
2 senedir gelmedim işte ve bu sene giden tanıdıklarım ciddi oranda ürünlerin pahalı olduğuna değindiler. Anlaşılan biz arrık ordan az eşya alırız bura ile fark azalıyor diye.

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx