Bu ne be... 30 bölümden kesitler sunup 31.bölüm fragmanı diye sunmak nedir? @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos @Angelica @phoebebuffay @kerem
Valla bende anlamadım dostum sanırım 2 sezonda geriye gidecez
Bu ne be... 30 bölümden kesitler sunup 31.bölüm fragmanı diye sunmak nedir? @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos @Angelica @phoebebuffay @kerem
Çok doğru. Bu arada Sadakatsiz final yapsa da spin off çekseler ne iyi olurdu.Hakikaten sanki dizinin spinn off versiyonu gibi.
Olursa da sansürsüz olsun ve dijitale gelsin.Örn; YouTube Ağız dolusu küfür canım çekti.Çok doğru. Bu arada Sadakatsiz final yapsa da spin off çekseler ne iyi olurdu.![]()
Allah affetsin ilk bakışta sağdakini saçlarını toplayınca az daha kadın sanıyordum.
Bende başkası zannettim.Allah affetsin ilk bakışta sağdakini saçlarını toplayınca az daha kadın sanıyordum.![]()
Fotoğrafta etiketli olması lazım da kendi tahminimce Nazan olmadığını anladım da kim bu ki.Bakalım @slhttnmtl ne zannedecek? Tonga'ya düşecek mi?![]()
AlDem'in Dem'i.Fotoğrafta etiketli olması lazım da kendi tahminimce Nazan olmadığını anladım da kim bu ki.![]()
Çüş, teyzem gibi duruyor.AlDem'in Dem'i.![]()
![]()
Yok artık.Çüş, teyzem gibi duruyor.![]()
Doğru da unutkanlık zirvede bu ara.Yok artık.Güçlü teyzem "yaverlerim" diye paylaşmış.
![]()
Yok artık.Güçlü teyzem "yaverlerim" diye paylaşmış.
![]()
Bunlar "yaverse" queen'in arkadasındakiler 300 SpartalıDoğru da unutkanlık zirvede bu ara.![]()
Queen'in arkasındakilerden hayır mayır gelmez.Bunlar "yaverse" queen'in arkadasındakiler 300 Spartalı![]()
Başta neden ilginç attın?Queen'in arkasındakilerden hayır mayır gelmez.Önemli olan dış görünüş değil.
![]()
Queen tek tabancadır, arkasındakiler hep sırtından bıçaklamıştır.Bunlar "yaverse" queen'in arkadasındakiler 300 Spartalı![]()
Queen derken Güçlü teyzeyi kastettin sandım, sonradan aklım başıma geldi.Başta neden ilginç attın?
Güçlü teyzeninkilerin dışı görünüşü iyi mi?![]()
Rasyonel yaklaşım.Queen tek tabancadır, arkasındakiler hep sırtından bıçaklamıştır.
![]()
Queen Asya'lara bak hele.