Emre Ozansoy
Moderatör
Apar topar değişiklik olduğu içindir. İki bölümü birleştiriyorlardır muhtemelen.Sezon finali yapacak dizi, ama ortada ne fragman var ne özet/bölüm kareleri. 2 ekip ile çalışıldığı halde bu kadar mı zor yetiştirmek? Üstelik süresi diğer dizilere göre kısayken?
Bu ne be kafam karıştı, düzgün fragman pls.
Error verdim.Bu ne be kafam karıştı, düzgün fragman pls.
Normal valla, beynimin yarısını yaktılar.Error verdim.
Hiç bilmiyorum.Emree bu neee çocumm
Galiba 2.sezonda 1.sezonun öncesini anlatacaklar, fragmandan başka bir şey çıkaramadım. Ya da paralel evrene geçecek dizi.
2. sezonda zaten anlatacakları bir hikaye kalmadı, final yapmak yerine sezon finali yapıyorlar. Dediğin mantıklı, olabilir. Ama geriyi anlatmaları da saçma olur gibi.Galiba 2.sezonda 1.sezonun öncesini anlatacaklar, fragmandan başka bir şey çıkaramadım. Ya da paralel evrene geçecek.
Galiba 2.sezonda 1.sezonun öncesini anlatacaklar, fragmandan başka bir şey çıkaramadım. Ya da paralel evrene geçecek dizi.
İşte Volkan ve Derin'in ilişkisinin başlama sürecini, Asya'yı aldatması vsÖncesinden neler olmuş olabilir
İşte Volkan ve Derin'in ilişkisinin başlama sürecini, Asya'yı aldatması vs
Umarım Asya dönmezsin Volkan'a 😱
Hayır doğru düzgün verseler laf etmeyeceğim, Bizim Hikaye'nin final ilk fragmanı da öyleydi ama burada sahne içinde sahne vardı.Bu ne be... 30 bölümden kesitler sunup 31.bölüm fragmanı diye sunmak nedir? @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos @Angelica @phoebebuffay @kerem
Hakikaten sanki dizinin spinn off versiyonu gibi.Hayır doğru düzgün verseler laf etmeyeceğim, Bizim Hikaye'nin final ilk fragmanı da öyleydi ama burada sahne içinde sahne vardı.