Bu ne be... 30 bölümden kesitler sunup 31.bölüm fragmanı diye sunmak nedir? @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos @Angelica @phoebebuffay @kerem
Valla bende anlamadım dostum sanırım 2 sezonda geriye gidecez
Bu ne be... 30 bölümden kesitler sunup 31.bölüm fragmanı diye sunmak nedir? @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Alos @Angelica @phoebebuffay @kerem
Çok doğru. Bu arada Sadakatsiz final yapsa da spin off çekseler ne iyi olurdu.Hakikaten sanki dizinin spinn off versiyonu gibi.
Olursa da sansürsüz olsun ve dijitale gelsin.Örn; YouTube Ağız dolusu küfür canım çekti.Çok doğru. Bu arada Sadakatsiz final yapsa da spin off çekseler ne iyi olurdu.
Allah affetsin ilk bakışta sağdakini saçlarını toplayınca az daha kadın sanıyordum.
Bende başkası zannettim.Allah affetsin ilk bakışta sağdakini saçlarını toplayınca az daha kadın sanıyordum.
Bakalım @slhttnmtl ne zannedecek? Tonga'ya düşecek mi?Bende başkası zannettim.
Fotoğrafta etiketli olması lazım da kendi tahminimce Nazan olmadığını anladım da kim bu ki.Bakalım @slhttnmtl ne zannedecek? Tonga'ya düşecek mi?
AlDem'in Dem'i.Fotoğrafta etiketli olması lazım da kendi tahminimce Nazan olmadığını anladım da kim bu ki.
Çüş, teyzem gibi duruyor.AlDem'in Dem'i.
Yok artık. Güçlü teyzem "yaverlerim" diye paylaşmış.Çüş, teyzem gibi duruyor.
Doğru da unutkanlık zirvede bu ara.Yok artık. Güçlü teyzem "yaverlerim" diye paylaşmış.
Yok artık. Güçlü teyzem "yaverlerim" diye paylaşmış.
Bunlar "yaverse" queen'in arkadasındakiler 300 SpartalıDoğru da unutkanlık zirvede bu ara.
Queen'in arkasındakilerden hayır mayır gelmez. Önemli olan dış görünüş değil.Bunlar "yaverse" queen'in arkadasındakiler 300 Spartalı
Başta neden ilginç attın?Queen'in arkasındakilerden hayır mayır gelmez. Önemli olan dış görünüş değil.
Queen tek tabancadır, arkasındakiler hep sırtından bıçaklamıştır.Bunlar "yaverse" queen'in arkadasındakiler 300 Spartalı
Queen derken Güçlü teyzeyi kastettin sandım, sonradan aklım başıma geldi.Başta neden ilginç attın?
Güçlü teyzeninkilerin dışı görünüşü iyi mi?
Rasyonel yaklaşım.Queen tek tabancadır, arkasındakiler hep sırtından bıçaklamıştır.
Queen Asya'lara bak hele. 41 kere maşallah.