Ondan böyle hırçın olmuşHa doğru, bir bakımdan doğru.Bir de kocaman adam oldun diyor küçücük çocuğa.
![]()
Ondan böyle hırçın olmuşHa doğru, bir bakımdan doğru.Bir de kocaman adam oldun diyor küçücük çocuğa.
![]()
Kim olsa öyle olurdu ama...Ondan böyle hırçın olmuş
Nasıl öğretmenlik yapıyordu o zaman be? 😱 Allah'ıma şükür matematikçim çok iyi.![]()
adam matematikçi ve dersinde neler yapıyorduk ne duyuyor ne görüyordu sesleniyorduk hocaam falan diye yok duymuyor el sallıyorduk görmüyordu
adam 70 yaşındaydı Allahtan gitti de 10. Sınıf matematiğini toplayabildim
Evet böylesi iyiseçmeli derslerde görüşüyoruz tek o da 2 saat hafta da ve kadere bak hocanın dersine tek 2 kişi giriyor ben ve o
bazen derse girmeyip arkadaşlarla buluyorum da neyse
![]()
Haklısınn.Kim olsa öyle olurdu ama...
Rezillik derken?Bilmiyorum ben ilk gördüğümde Bahar'a bak dedim. (Rezillik)![]()
Dengesiz be o.
Volkan hepsini parmağında oynatıyorRezillik derken?
------
Dengesiz be o.![]()
Kendime dedim.Rezillik derken?
------
Dengesiz be o.![]()
Hepsi de çok meraklı Volkan'ın parmağında oynamaya.Volkan hepsini parmağında oynatıyor![]()
Haa.Kendime dedim.Melisa'yı Bahar'a benzetmem.
![]()
Ne kadar saflarHepsi de çok meraklı Volkan'ın parmağında oynamaya.
------
Haa.![]()
Hakket.Ne kadar saflar![]()
Ne dediHakket.
------
Derya'nın sözü çok iyiydi.![]()
Müdüre de söyledik ama müdür'ün umrumda mı? HayırNasıl öğretmenlik yapıyordu o zaman be? 😱 Allah'ıma şükür matematikçim çok iyi.
Alan seçtikten sonra ekstra seçmelide mi seçiliyor be? 😱
Belki de hayatımda şanslı olduğum tek konu: Ben hiçbir zaman boşanmayacağım. dedi.Ne dedi![]()
Hee 2'sinin de yuvası bozuk yaBelki de hayatımda şanslı olduğum tek konu: Ben hiçbir zaman boşanmayacağım. dedi.![]()
Yalnız değilmişimNedense ben andırdım hafiften. Aynen peruk berbat olmuş.
Ne dediHakket.
------
Derya'nın sözü çok iyiydi.![]()
AynenNe dedi![]()
Dengesiz gacı
Müdüre de söyledik ama müdür'ün umrumda mı? Hayırama sonra meslek lisesine geçti de kurtulduk valla
Bizimkisi de çok iyi ve hatta kadın ile arkadaş oldumama laubali değil seviyeli
Evet Tarih,SosyolojiTarihe girmiyorum normal tarihe girince diyo hoca Osman neredesin sen zaten
![]()
Aynen.Hee 2'sinin de yuvası bozuk yabide sarhoş
![]()
Sen izlerken çıldırıyon sanırımYalnız değilmişim
Ne dedi
Aynen
------
Dengesiz gacı![]()
Yazdım yukarıda.Yalnız değilmişim
Ne dedi
Aynen
------