Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

:A :A adam matematikçi ve dersinde neler yapıyorduk ne duyuyor ne görüyordu sesleniyorduk hocaam falan diye yok duymuyor el sallıyorduk görmüyordu :F adam 70 yaşındaydı Allahtan gitti de 10. Sınıf matematiğini toplayabildim :A

Evet böylesi iyi :F seçmeli derslerde görüşüyoruz tek o da 2 saat hafta da ve kadere bak hocanın dersine tek 2 kişi giriyor ben ve o :Fbazen derse girmeyip arkadaşlarla buluyorum da neyse :F
Nasıl öğretmenlik yapıyordu o zaman be? 😱 Allah'ıma şükür matematikçim çok iyi. :F

Alan seçtikten sonra ekstra seçmelide mi seçiliyor be? 😱

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Nasıl öğretmenlik yapıyordu o zaman be? 😱 Allah'ıma şükür matematikçim çok iyi. :F

Alan seçtikten sonra ekstra seçmelide mi seçiliyor be? 😱
Müdüre de söyledik ama müdür'ün umrumda mı? Hayır :A ama sonra meslek lisesine geçti de kurtulduk valla

Bizimkisi de çok iyi ve hatta kadın ile arkadaş oldum :A ama laubali değil seviyeli :A

Evet Tarih,Sosyoloji :( Tarihe girmiyorum normal tarihe girince diyo hoca Osman neredesin sen :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Müdüre de söyledik ama müdür'ün umrumda mı? Hayır :A ama sonra meslek lisesine geçti de kurtulduk valla

Bizimkisi de çok iyi ve hatta kadın ile arkadaş oldum :A ama laubali değil seviyeli :A

Evet Tarih,Sosyoloji :( Tarihe girmiyorum normal tarihe girince diyo hoca Osman neredesin sen zaten :F
:A

Ben onlineda olduğumuz için pek tanımıyorum da benimki de çok iyi. :A

İlk kez duydum valla. Bu arada sosyolojiyi bilmiyorum da Tarih'i nasıl seçmeli olarak da seçebildin bir sayısalcı olarak onu anlayamadım. :A
------

Hee 2'sinin de yuvası bozuk ya :A bide sarhoş :A
Aynen. :A