Benim 10. Sınıfta olmuştuBenimki 5 yıl oldu yaklaşık. Zaman ne hızlı geçiyor onu anladım şimdi.
Oh iyi o zaman da hangi bölümde?![]()
Ben Sayısal o Sözel
Benim 10. Sınıfta olmuştuBenimki 5 yıl oldu yaklaşık. Zaman ne hızlı geçiyor onu anladım şimdi.
Oh iyi o zaman da hangi bölümde?![]()
Allah seni.Benim 10. Sınıfta olmuştuevet ya
düne kadar kör selahattin'in dersinde telefonlar oynuyordum
Ben Sayısal o Sözel![]()
Anaa.
Aslında benzerlik yok değil ya.Melisa Döngel ve Nilgün Türksever'in gençliği... Ne alaka. 😱
Ben benzetemedim ya, perukta kötü durmuş.Aslında benzerlik yok değil ya.
Nedense ben andırdım hafiften. Aynen peruk berbat olmuş.Ben benzetemedim ya, perukta kötü durmuş.
Bir an Yeliz Kuvancı zannettim ben kızıl olunca.Nedense ben andırdım hafiften. Aynen peruk berbat olmuş.
Esirgemeye verir demiştim ama en azından bir başkasına vermişNe demiştin?Hatıralamadım.
![]()
Allah seni.
Oh iyi o zaman biriniz TM olsa yine muhattap olma ihtimaliniz vardı iyiymiş böylesi.![]()
Ha doğru, bir bakımdan doğru.Esirgemeye verir demiştim ama en azından bir başkasına vermiş![]()
Anaa. Benzetebileceğim en son kişilerden biri olurdu da kızıl olunca benziyor da olabilir.Bir an Yeliz Kuvancı zannettim ben kızıl olunca.![]()
Bilmiyorum ben ilk gördüğümde Bahar'a bak dedim. (Rezillik)Anaa. Benzetebileceğim en son kişilerden biri olurdu da kızıl olunca benziyor da olabilir.![]()