Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

A**fte yi sansürsüz dedim ya :A

Aynen :A okul da bi çocuğa yapmıştım bunun gibi fırlamanın tekiydi ama kapıya vurdum kafasını :A
Ben de ona baktım ama hala açık görünüyordu o ya. :A
------

A**fte yi sansürsüz dedim ya :A

Aynen :A okul da bi çocuğa yapmıştım bunun gibi fırlamanın tekiydi ama kapıya vurdum kafasını :A
Bu arada çok iyi yapmışsın. Ben de yakın bir arkadaşımdı ama sinir olunca kafasını iki kez sert bir şekilde tahtaya vurmuştum ilkokuldayken. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Sonra ne oldu? 😱 :A
Müdür çağırdı yanına özür dile dedi dilemeyecem dedim konu kapandı bizim okul da ceza yok ya ben kankam kaç kere kavga ettik hiç birşey olmadı bu sene mezun olucam inşallah :A
Ben durup dururken birini dövmem çocuk fırlamanın tekiydi ağır konuştu sataştı daldım çocuğa :F
------

Ben de ona baktım ama hala açık görünüyordu o ya. :A
------

Bu arada çok iyi yapmışsın. Ben de yakın bir arkadaşımdı ama sinir olunca kafasını iki kez sert bir şekilde tahtaya vurmuştum ilkokuldayken. :A
Çok sinirimi bozmuştu ve ağır konuşmuştu ben dövdükten sonra çocuğu kimseye bulaşmadı bi daha :F

Müdür çağırdı yanına özür dile dedi dilemeyecem dedim konu kapandı bizim okul da ceza yok ya ben kankam kaç kere kavga ettik hiç birşey olmadı bu sene mezun olucam inşallah :A
Ben durup dururken birini dövmem çocuk fırlamanın tekiydi ağır konuştu sataştı daldım çocuğa :F
------

Çok sinirimi bozmuştu ve ağır konuşmuştu ben dövdükten sonra çocuğu kimseye bulaşmadı bi daha :F
Ben neden kavga ettik hatırlamıyorum da biz sonra yine çok yakın olduk bu seneye kadar ama şimdi farklı okullardayız. :A

İyi yapmışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Olur :A

Ben çok iyi hatırlıyorum Yakın arkadaşıma çelme takmıştı sonra hesap sorunca bana sataştı işte senin de annen baban yok falan dedi küfür etti bide sataştı sonrası çocuk için kötü olmuştu :A

Sağol :A çocuk şuan hala okulda ama başka bölüm de :F
Benimki 5 yıl oldu yaklaşık. Zaman ne hızlı geçiyor onu anladım şimdi. :A

Oh iyi o zaman da hangi bölümde? :F