Bilmiyorum tahmin yürüttümA a öyle miymiş? 😱
Bilmiyorum tahmin yürüttümA a öyle miymiş? 😱
Aynı şeyi şimdi konuştuk. Nerelerden çıktı hakket bu.Şu Demir, "enişte" dedikçe uyuz oluyorum. Nereden çıktı bu çocuk ya?![]()
Seni anlıyorumEvet sansürledimne yapayım sinir oldum
![]()
İlk bölümler yoktu, sonra yurt dışından geldi.Aynı şeyi şimdi konuştuk. Nerelerden çıktı hakket bu.![]()
Onun o maydanoz gibi saçlarından tutup duvara vura vura dövmek istiyorumŞu Demir, "enişte" dedikçe uyuz oluyorum. Nereden çıktı bu çocuk ya?![]()
Bahsettiğiniz şey ne?Evet sansürledimne yapayım sinir oldum
![]()
Başka türlü akıllanmaz yoksa.Onun o maydanoz gibi saçlarından tutup duvara vura vura dövmek istiyorum![]()
Aman kalsaymış keşke oralarda.İlk bölümler yoktu, sonra yurt dışından geldi.Sinir oldum.
Gönül'ün Demir ile konuşması harikaydı.![]()
Nerede o günler...Ali intihar eder şimdi![]()
Beni de çağır.Onun o maydanoz gibi saçlarından tutup duvara vura vura dövmek istiyorum![]()
Anlamadın mıBahsettiğiniz şey ne? 
A**fte yi sansürsüz dedim yaBahsettiğiniz şey ne?![]()
AynenBaşka türlü akıllanmaz yoksa.![]()
Sonra ne oldu? 😱A**fte yi sansürsüz dedim ya
Aynenokul da bi çocuğa yapmıştım bunun gibi fırlamanın tekiydi ama kapıya vurdum kafasını
![]()
Ben de ona baktım ama hala açık görünüyordu o ya.A**fte yi sansürsüz dedim ya
Aynenokul da bi çocuğa yapmıştım bunun gibi fırlamanın tekiydi ama kapıya vurdum kafasını
![]()
Bu arada çok iyi yapmışsın. Ben de yakın bir arkadaşımdı ama sinir olunca kafasını iki kez sert bir şekilde tahtaya vurmuştum ilkokuldayken.A**fte yi sansürsüz dedim ya
![]()
Müdür çağırdı yanına özür dile dedi dilemeyecem dedim konu kapandı bizim okul da ceza yok ya ben kankam kaç kere kavga ettik hiç birşey olmadı bu sene mezun olucam inşallahSonra ne oldu? 😱![]()
Çok sinirimi bozmuştu ve ağır konuşmuştu ben dövdükten sonra çocuğu kimseye bulaşmadı bi dahaBen de ona baktım ama hala açık görünüyordu o ya.
------
Bu arada çok iyi yapmışsın. Ben de yakın bir arkadaşımdı ama sinir olunca kafasını iki kez sert bir şekilde tahtaya vurmuştum ilkokuldayken.![]()
Ben neden kavga ettik hatırlamıyorum da biz sonra yine çok yakın olduk bu seneye kadar ama şimdi farklı okullardayız.Müdür çağırdı yanına özür dile dedi dilemeyecem dedim konu kapandı bizim okul da ceza yok ya ben kankam kaç kere kavga ettik hiç birşey olmadı bu sene mezun olucam inşallah
Ben durup dururken birini dövmem çocuk fırlamanın tekiydi ağır konuştu sataştı daldım çocuğa
------
Çok sinirimi bozmuştu ve ağır konuşmuştu ben dövdükten sonra çocuğu kimseye bulaşmadı bi daha![]()
Benimki 5 yıl oldu yaklaşık. Zaman ne hızlı geçiyor onu anladım şimdi.Olur
Ben çok iyi hatırlıyorum Yakın arkadaşıma çelme takmıştı sonra hesap sorunca bana sataştı işte senin de annen baban yok falan dedi küfür etti bide sataştı sonrası çocuk için kötü olmuştu
Sağolçocuk şuan hala okulda ama başka bölüm de
![]()