Asya öyle adam öldürülmez ablam.
Asya öyle adam öldürülmez ablam.
8. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@Angelica @kerem @mesmeso61 @phoebebuffay @Alos @Özgür ve dizinin diğer izleyicileri...
Sarp sen bu hallere de mi gelecektin?8. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@Angelica @kerem @mesmeso61 @phoebebuffay @Alos @Özgür ve dizinin diğer izleyicileri...
Fragmanlara Volkan’ın boş tehdit sahnelerini koymayın artık yav. Baydı..8. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Bakıyorum da diziyi bayağı yaşıyorsunAsya'nın planı... 😱 😱
Ben takip ettiğim dizilerde hep böyleyim.Bakıyorum da diziyi bayağı yaşıyorsun
Tabi onları buraya yazmıyorsunBen takip ettiğim dizilerde hep böyleyim.Mesela Volkan'a ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok diziyi izlerken.
Buraya yaz 25.11.2021'e kadar giremem.Tabi onları buraya yazmıyorsunDiziyi yaşamak aslında daha zevkli oluyor ama ben kolay kolay o moda giremiyorum
Özentisin İsot, geç kaldın.Son bölümü izledim. 6. bölümden sonra konu tıkanır diyordum ama dizi beni şaşırtmaya devam ediyor hala çok iyi. Bölüm süresi olarak da diğerlerinin örnek alması lazım acilen
Boşver, MA'dan sonra bir ortak dizimiz daha mı çıkacaktı seninle.Ne özentiliği anlamadım.
Bu aralar güzel ve kaliteli yerli diziler arttı. Mesela geçen sezon hiçbir diziyi takip etmedim. (Babil ilk iki bölüm hariçBoşver, MA'dan sonra bir ortak dizimiz daha mı çıkacaktı seninle.
Vay be, bu sezon aynı dizileri izliyormuşuz meğer.Bu aralar güzel ve kaliteli yerli diziler arttı. Mesela geçen sezon hiçbir diziyi takip etmedim. (Babil ilk iki bölüm hariç) Bunlara ek olarak Alev Alev’i de izlemeye niyetlenmiştim ama onda gerideyim hala. :/
Aynen vay be.Vay be, bu sezon aynı dizileri izliyormuşuz meğer.
Alev Alev'de 2. bölümü bitirdim, 3'teyim bende. Zaten güncele yetişmek gibi bir problemim yok, Youtube sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?