Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Asya değişmez. Neden değişmediği ile alakalı sahneler izleyeceksiniz. 2 sene içinde kendine yeni giysi bile almadı diyebiliriz :A

Orada yeni sezon olduğu için zaman atlaması çok normal ama bu biraz ilginç oldu. :A Direkt bir bölümde 2 yıl yapmaları tuhaf geldi. :A

O zaman yeni cezalara hazır olalım mı diyorsun. :A
Hem oğulları hem de Asya ile alakalı baya şeyler var. Artık ne kadarı uyarlanırsa :A

Bencede bari biraz saçını kısaltsaymış :D bak ne güzel Alininde saçını değişik taramışlar falan ne güzel olmuş
Sebebi yukarı alıntıda :A

• İlginç
Reactions: Angelica
Oo etikette unutulmamışım keremcim valla heyecanla bekliyorum özellikle Volkan neden döndü Asyaya ne yapacak çok merak ediyorum :D
Bu bölümü heyecanla bekliyorum. :Z
İlk fragman daha iddialıydı ama yine de heyecanla bekliyoruz tabii ki. :Z
Adını Feriha Koydum ve Anne dizilerinde olduğu gibi senaryo kısıtlamasına girince zaman atlaması yaşanmış. Gerçi orjinalinde böyle miydi bilmiyorum ama umarım bozmaz diyelim, sezon sonuna kadar böyle devam edip final yaparsa kafi. :Z

Adını Feriha Koydum ve Anne dizilerinde olduğu gibi senaryo kısıtlamasına girince zaman atlaması yaşanmış. Gerçi orjinalinde böyle miydi bilmiyorum ama umarım bozmaz diyelim, sezon sonuna kadar böyle devam edip final yaparsa kafi. :Z
Orijinalinde de var zaman atlaması, ama bir kaç bölüm daha önce yapıldı orijinalinde sanırım.

• Beğendim
Reactions: kerem
Senaryo kısıtlamasından değil, orijinaline uygun gidiyor. :A Orijinalinde 2.sezondalar şuan ve zaman atlaması olması gerekiyordu. @Dosi daha iyi bilir, izledi orijinalinin tamamını. :A

Senaryo kısıtlamasından değil, orijinaline uygun gidiyor. :A Orijinalinde 2.sezondalar şuan ve zaman atlaması olması gerekiyordu. @Dosi daha iyi bilir, izledi orijinalinin tamamını. :A
Aynen. 2 sene zaman atlaması oldu. Herkes değişti ama Asya aynı kaldı :A

Aynen. 2 sene zaman atlaması oldu. Herkes değişti ama Asya aynı kaldı :A
İyi bu sezon rahatız, Haziran'a kadar böyle gider 30-35. bölümde final yaparsa hafızalarda yer kazınır. Tıpkı Anne gibi. :Z

Aynen, umarım orijinalinde olduğu gibi devam ederler. Eğer orijinali için yazdıkları doğruysa bomba gibi bölümler geliyor. :bhr:
Nazar değmesin, çatlasın kıskananlar. Gelecek haftalar yapacağım ben asıl reyting kıyaslamasını. :Z @Aserat

İyi bu sezon rahatız, Haziran'a kadar böyle gider 30-35. bölümde final yaparsa hafızalarda yer kazınır. Tıpkı Anne gibi. :Z

Nazar değmesin, çatlasın kıskananlar. Gelecek haftalar yapacağım ben asıl reyting kıyaslamasını. :Z @Aserat
O kadar uzun sürebilecek mi bilmiyorum. :A Doctor Foster 10 bölüm, Kore versiyonu ise 16 bölüm. Doctor Foster'dan uyarlayacakları şeyler bitince Kore versiyonuna geçseler o da biterse nasıl bir hikaye izlerler ve reyting nasıl olur düşünmeden edemiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
O kadar uzun sürebilecek mi bilmiyorum. :A Doctor Foster 10 bölüm, Kore versiyonu ise 16 bölüm. Doctor Foster'dan uyarlayacakları şeyler bitince Kore versiyonuna geçseler o da biterse nasıl bir hikaye izlerler ve reyting nasıl olur düşünmeden edemiyorum. :A
Medyapım'a güveniyorum ben ya, 10 bölümlük Woman dizisini 3 sezon 81 bölüm uyarlayıp 12 reytingle final yaptılar sonuçta. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür