- Reaksiyon puanı
- 114,246
- Puanı
- 1,060
Rica ederimBiliyordum biryerde hata yaptığımı zaten ; teşekkür ederim Zeynepcim.
Rica ederimBiliyordum biryerde hata yaptığımı zaten ; teşekkür ederim Zeynepcim.
En favori çikolata dedim.
@Dosi nin yemek önerisi hoşuma gitti aslında, o olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 93603
Ekli dosyayı görüntüle 93604
En Favori Çikolata yada En Favori Süper Kahraman..
En Favori Çikolatada(Marka-İsim) olarak düşünmek gerekiyor (Ozancım reklam olarak görülmeyeceğini belirttiği için;bende ekledim listeye)
ve En Favori Süper Kahraman...
Bir çılgınlık yapıp daha az aday alarak 2 etkinlik mi yapsam
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam
Önce birini daha sonra diğerini yaparsın, acelemiz yok bekleriz.Ekli dosyayı görüntüle 93603
En Favori Çikolatada(Marka-İsim) olarak düşünmek gerekiyor (Ozancım reklam olarak görülmeyeceğini belirttiği için;bende ekledim listeye)
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 93603
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam@Sylvester @seyfullXh @Doğan
AsLında o hep aklımda..hatta onu etkinlik diye değilde; detaylı araştırma olarak konu olarka başladım ama bitiremedim... çok ciddi mutfak var dünyada.@Dosi nin yemek önerisi hoşuma gitti aslında, o olabilir.
Türkiye özeli olarak da yapılabilir aslında.AsLında o hep aklımda..hatta onu etkinlik diye değilde; detaylı araştırma olarak konu olarka başladım ama bitiremedim... çok ciddi mutfak var dünyada.
İstediğiniz etkinlik olsun Yiğitcim.Türkiye özeli olarak da yapılabilir aslında.
Hızına yetişemiyoruz zaten, biz destek vermeye devam ederiz.İstediğiniz etkinlik olsun Yiğitcim.
Takarsınız kemerlerinizi... Vınnnnnnnnn... Salondan Mutfağa geçene kadar final gelmiş olur
Onuda listeme eklerim
Ben zaten parantez içi yöresel yemekler olarak yazdım yani türk mutfağıTürkiye özeli olarak da yapılabilir aslında.
Kullanmamıştım abi hemen kullanıyorum 🙌@dreamy Oy verdin mi
@DarkLegenD hemen dis hemen dissssssssssss....
Timsahdan sonra burada Dr.Strange den yiyeceksin bozgun haberin yok
@Tolstoyevski
Alman çikolata markalarını da eklersin inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 93603
@Dosi @Sherlock @DarkLegenD @bazinga @Maskeli Fedai @MEnes @kerem @Ahmed @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @Aserat @serhatt @denizz19 @Angelica @Emre Ozansoy @phoebebuffay @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam@Sylvester @seyfullXh @Doğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?