PekiÇoklu Platform diyorum devamını diyemem @Dosi basar.
Laaaa herşeyin favorisini seçmişizzz dedim sonra birden aklıma
En Favori Renk Geldi 🤭😄🤭😄🤭😄🤪
@Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam @bazinga @Angelica @Dante @MasacRE @Emre Ozansoy @xemrexxx
Bana destek at.Abi bu pek sönük kaldı tatlı meyveden sonra
Günaydın abim. 🤩Artık renk paletleri, boya kalemlerini çıkarma zamanı geldi 😊😄😄 @Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica
Türbe yeşili yok abi liste eksik.Evetttt 90 tane renk... Gün içinde konusunu açarım... Az deyip, benim istemediğim renk yok diyenlere açacağım konuya ekler 😁😁😁😁😁
@Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @bazinga @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 123287
O değilde en temel BEYAZ yok.. Onu unutmamak lazım 😊😊
Kazanan belli olduğu için pek önemsememek lazım. 🖤O değilde en temel BEYAZ yok.. Onu unutmamak lazım 😊😊
Bekliyoruz abicim 😍Evetttt 90 tane renk... Gün içinde konusunu açarım... Az deyip, benim istemediğim renk yok diyenlere açacağım konuya ekler 😁😁😁😁😁
@Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @bazinga @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 123287
Fikrimi daha önce söylemiştim, farklı ve güzel bir etkinlik.Arkadaşlar Merhabalar Hepinize;
Forumda 4 yıldır elimden geldiğince birçok etkinlik yaparak,dizi ve film,rating olaylarının üstüne çıkmaya çalıştık
Bu sefer taslak olarak elimde sonunda 3000 tl hediye çeki olan ciddi bir yarışma vardır.
Konu özetle;
Katılmayı kabul edenlere. Tek bir ürün veriyoruz!
Mesela. Güneş Gözlüğü.
Güneş Gözlüğünü. en iyi şekilde pazarlayacak,en etkili ve dikkat çeken seneryoyu yazıyorsunuz.
5. adet jüri. ve. halk oylaması tarzında bir puanlama oluyor.
Sonuç olarak en etkili,dikkat çeken reklam seneryosunu yazan 3000 tl hediye çekini kazanıyor.
forumda kitap okuyan,dizi ve film izleyenler,hikaye yazanlar var.
gerçekten katılım olursa ve katılımcılarda önem verirse böyle bir etkinlik tasarladım
özellikle foruma sonradna üye olanlar,bayağıdır gelmeyenler dahil...fikri olan olursa konu hakkında memnun olurum.
teşekkür ederim herkese,iyi pazarlar diliyorum.
@Aserat @batuhankaralar @bazinga @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @DarkLegenD @denizz19 @Angelica @12.Adam @Doğan @dreamy @Emre Ozansoy @emreemreu @eskici @Dosi @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @STAR @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @soo @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Zeyno @Zortlu Fistan @Felon @taksicigazlabiraz1905 @Dante @Canol @Mehmet Can @Emirolojii @AteşBöceği @baron @flashbellek @Osmanka @Crazy Recep @xxAlemdarxx @Carpe Diem @TursilMatik @İbrahim baki @AhmetBayram @ahmetbey @Hobbit @tifosi12345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?