Keith Long
Favori Üye
Endonezya tavugu yaptiGecmis olsun
st Patrick’s diye Endonezya tavuğu singapur tavugu thailand tavuguGeçmiş olsun.
Kamuoyu nabız yoklaması En Favori Yemek etkinliğini işaret ediyor gibi 🤭😃 @MasacRE @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @bazinga @Sherlock @Emre Ozansoy @xemrexxx @phoebebuffay @Zeyno @Angelica @Dante @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Güzel olur abi ama akşam saatlerinde yapsak daha hayırlı olur gibiKamuoyu nabız yoklaması En Favori Yemek etkinliğini işaret ediyor gibi 🤭😃 @MasacRE @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @bazinga @Sherlock @Emre Ozansoy @xemrexxx @phoebebuffay @Zeyno @Angelica @Dante @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Bana uyarKamuoyu nabız yoklaması En Favori Yemek etkinliğini işaret ediyor gibi 🤭😃 @MasacRE @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @bazinga @Sherlock @Emre Ozansoy @xemrexxx @phoebebuffay @Zeyno @Angelica @Dante @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
İyi akşamlar abi kicktipp e katılıma devam ediyor musun?Forumu sirkelemek lazımmm...
Şöyle hap şeklinde bir etkinlik mi arya soksam
En Favori Meyva deyip; muz ve çilek savaşı mı versek
@Dosi @bazinga @MasacRE @Zeyno @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @xemrexxx
@Angelica (Melekcim benim kafamı dağıtabilmek istiyorum demişdin)
Başını,bonuslarını herşeyini kaçırdım. toplaması zor oluyor artık.İyi akşamlar abi kicktipp e katılıma devam ediyor musun?
Olur bence.Forumu sirkelemek lazımmm...
Aa dur senin çorba etkinliğin vardı, onun sonunu görememiştim. Gidip bakayım konuyaForumu sirkelemek lazımmm...
Aynen hazır yıllık iznim devam ederken araya katayım diyorum.Aa dur senin çorba etkinliğin vardı, onun sonunu görememiştim. Gidip bakayım konuya
Bu arada iyi olur etkinlik. @Cervantes ile bir etkinliğimiz olacaktı ama askere gitmiş. Artık önümüzdeki sene yaparız
Malum kişiye karşı beni desteklersin artık. @DosiBaşını,bonuslarını herşeyini kaçırdım. toplaması zor oluyor artık.
Ne zaman gitmiş? Sen nasıl öğrendin ?Aa dur senin çorba etkinliğin vardı, onun sonunu görememiştim. Gidip bakayım konuya
Bu arada iyi olur etkinlik. @Cervantes ile bir etkinliğimiz olacaktı ama askere gitmiş. Artık önümüzdeki sene yaparız
Profil mesajı atıp gitmiş ya, profile gir ve gör sende haklısın, @xemrexxx ortalığı kirletmiş profil mesajları ile. En sonunda onu gözardı edeceğim profil mesajları kısmı temizlensin diye