Sıla'nın Dinlenme Sayıları Hormonlu!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,775
Puanı
1,061
muhbir-mabel-matiz-sila-akor.jpeg

Milliyet’te yer alan habere göre Sıla’nın “Muhbir” şarkısının dinlenme sayıları hormonlu.

Çıkan haberde yapılan iddiaya göre Youtube’da otomatik oynatma özelliği açık olan herkeste oynatılan her videodan sonra Sıla’nın “Muhbir” şarkısı başlıyor.

İşte o dikkat çeken o haber;

Sıla Mabel Matiz düeti Muhbir ilk kez Temmuz’da Cemil Topuzlu Açıkhava’da dinleyicinin beğenisine sunulmuştu! Geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkının elli milyona ulaşmasına artık binli rakamlar var. Fakat bunda Youtube’un ‘otomatik oynat özelliğinin de hatırı sayılır bir payı var.

HER YOL SILA’YA ÇIKIYOR!

Canınız ister Kalben’den bir şarkı çeksin ister yola ‘Manuş Baba’yla çıkın üç bilemediniz beş şarkı sonra Sıla’nın Mabel Matiz’i sahneye davet ettiğini duyuyorsunuz. ‘Hormonlu’ rakamların tartışıldığı müzik piyasasında Sıla’nınki de ‘ortak beğeni’ hormonu galiba. Her yol bir şekilde Sıla’ya çıkıyor.

Gazeteciler saçma sapan haber yapma derdinde, Sıla'nın kitlesi bellidir zaten. Yeni bir Sezen Aksu geliyor, çatlasınlar da patlasınlar da. Terbiyesizlik de yapmasınlar. Her yerde Muhbir çalıyor, nereye gitsem bu şarkıyla karşılaşıyorum. Oranları az bile, daha da artması lazım. :)

Hergün Yuotubeden şarkılar dinlerim böyle birşeye rastlamadım ben Sıla konserlerinin ne kadar ilgi gördüğünü hepimiz biliyoruz haber yapmak için yapılan bir haber bu🙂

Bu habere yorum yapmaya bile gerek yok kimlerin hormonlu olduğunu biliyoruz Sıla kalitesiyle herkesi çatlatıyor. :A

Haberi yapan iftira atmış ama Youtube sayaçlarına güvenim git gide azalıyor en basitinden Yap Yap'ın film fragmanı milyonlarca izlendi videoları milyonlarca izlendi gişede 300 bin'de kaldılar. Sayaçlar genel olarak gerçeği yansıtmıyor. :)

Haberi yapan iftira atmış ama Youtube sayaçlarına güvenim git gide azalıyor en basitinden Yap Yap'ın film fragmanı milyonlarca izlendi videoları milyonlarca izlendi gişede 300 bin'de kaldılar. Sayaçlar genel olarak gerçeği yansıtmıyor. :)
Fragmanları çok baz alma. Mesela bende bir sürü fragman izliyorum ama hepsine gitmiyorum.

Fragmanları çok baz alma. Mesela bende bir sürü fragman izliyorum ama hepsine gitmiyorum.
Hayır fragmandan ziyade yaptıkları videolar da genel olarak 1M ve üstü izleniyor, en azından bu kanalın 700-800 bin sabit izleyicisi olmalı, film 300 binde kalıyorsa acaba bot mu diye düşünüyor insan..

Zamanında hem Sıla hem de Netd için bi yorum yapmiştim. Gel gör ki 1 bucuk yıl sonra gazetelere çıksın :A

@denizz19 ile Afitap konusunda konuşmuşuz:X
Netd'ye ben de inanmıyorum zaten. Otomatik oynatma geldi iyi ki:F ama Sıla da otomatik oynatmayla çok karşima cıkıyor:F öözellikle yabancı vevodan şarkı dinlesem bile:F

İşte biz buna her halukarda fark-ı sıla diyoruz :F

Kaynak burada

Aslında doğru. Ben ne zaman YouTube’da Türk pop müziği dinlesem 2 veya 3 şarkı sonra sağda önerilerde çıkıyor. Belki bu benim algoritmamdan kaynaklanabilir. Fakat ben bu düeti hiç dinlemezken de böyleydi. Sürekli önerilerde ve bir sonraki şarkıdaydı. Haber doğru olabilir.

Hayır fragmandan ziyade yaptıkları videolar da genel olarak 1M ve üstü izleniyor, en azından bu kanalın 700-800 bin sabit izleyicisi olmalı, film 300 binde kalıyorsa acaba bot mu diye düşünüyor insan..
Sinema ile YouTube bir tutulmamalı. YouTube'de herkes istediği yerde, zamanda ve istediği kadar izleyebiliyor ancak sinema öyle değil. Kimisi gitmeye değer görmüyor veya kimisinin olduğu yere gelmiyor.

Senin dediğine gelirsek elbet biraz oynama yapılıyordur rakamlarla. Ben fenomenlerin istatistiklerini çok sağlıklı bulmuyorum zaten.