Sıla'nın Dinlenme Sayıları Hormonlu!

Sinema ile YouTube bir tutulmamalı. YouTube'de herkes istediği yerde, zamanda ve istediği kadar izleyebiliyor ancak sinema öyle değil. Kimisi gitmeye değer görmüyor veya kimisinin olduğu yere gelmiyor.

Senin dediğine gelirsek elbet biraz oynama yapılıyordur rakamlarla. Ben fenomenlerin istatistiklerini çok sağlıklı bulmuyorum zaten.
Kesinlikle youtube ile snema bir tutulmamalı. 60 milyon izlenen recep ivedik 60 milyon gişe yapti demek gibi bişey @mrt-06

fenomenleri zaten en çok cocuklar ve liseliler izliyordur:X Kafalar nerdeyse liseliler.

mesajı sildim yaaa :F Neyse modsun belki okursunuz da geri getrebilirsin @mrt-06

mesajı sildim yaaa :F Neyse modsun belki okursunuz da geri getrebilirsin @mrt-06

Kesinlikle youtube ile snema bir tutulmamalı. 60 milyon izlenen recep ivedik 60 milyon gişe yapti demek gibi bişey @mrt-06

fenomenleri zaten en çok cocuklar ve liseliler izliyordur:X Kafalar nerdeyse liseliler.
İşte ben de bunu diyorum sayaçlar biraz şişiriyor gibi, 1 izlense 5 izlenme gibi. Bence herkesin tek bir izleme arttırması lazım. Daha sağlıklı sonuçlar için. :D

Getirdim de yanlışlıkla nasıl silmeyi başardın. :A

İşte ben de bunu diyorum sayaçlar biraz şişiriyor gibi, 1 izlense 5 izlenme gibi. Bence herkesin tek bir izleme arttırması lazım. Daha sağlıklı sonuçlar için. :D

Getirdim de yanlışlıkla nasıl silmeyi başardın. :A
4-5 sekme açıktı kariştirdim, hangi sayfada oldugumu unuttuadres cubugunda başka bişey sandım:F Çok kaotik bi andı benim için :F

Sanırım hile yapıldığı anlaşıldığı için artık çıkmıyor :A

Kim Sıla'ya hormonlu diyebilir ki zaten epi topu ne dinleniyor :A

Ayrıca her şarkı çıkıyor ister istemez insanın önüne :A