Sen ne tatlısın lan öyleSıla'nın izlenmeleri doğru. Vevo'ya üye.
Sen ne tatlısın lan öyleSıla'nın izlenmeleri doğru. Vevo'ya üye.
Kesinlikle youtube ile snema bir tutulmamalı. 60 milyon izlenen recep ivedik 60 milyon gişe yapti demek gibi bişey @mrt-06Sinema ile YouTube bir tutulmamalı. YouTube'de herkes istediği yerde, zamanda ve istediği kadar izleyebiliyor ancak sinema öyle değil. Kimisi gitmeye değer görmüyor veya kimisinin olduğu yere gelmiyor.
Senin dediğine gelirsek elbet biraz oynama yapılıyordur rakamlarla. Ben fenomenlerin istatistiklerini çok sağlıklı bulmuyorum zaten.
İşte ben de bunu diyorum sayaçlar biraz şişiriyor gibi, 1 izlense 5 izlenme gibi. Bence herkesin tek bir izleme arttırması lazım. Daha sağlıklı sonuçlar için.Kesinlikle youtube ile snema bir tutulmamalı. 60 milyon izlenen recep ivedik 60 milyon gişe yapti demek gibi bişey @mrt-06
fenomenleri zaten en çok cocuklar ve liseliler izliyordurKafalar nerdeyse liseliler.
Getirdim de yanlışlıkla nasıl silmeyi başardın.
4-5 sekme açıktı kariştirdim, hangi sayfada oldugumu unuttuadres cubugunda başka bişey sandımİşte ben de bunu diyorum sayaçlar biraz şişiriyor gibi, 1 izlense 5 izlenme gibi. Bence herkesin tek bir izleme arttırması lazım. Daha sağlıklı sonuçlar için.
Getirdim de yanlışlıkla nasıl silmeyi başardın.![]()
Şımarma ama sevimsizliğini dalya konusunda gösterdiğin için etkisi söndü burada daDoğrudur![]()