Birkaç kere dinlemen şart.Reveransı pek beğenmedimama idare edeer sıla varsa yorumu güzel olur
![]()
Birkaç kere dinlemen şart.Reveransı pek beğenmedimama idare edeer sıla varsa yorumu güzel olur
![]()
Hemen youtube dayım
Youtube göstermiyor. İzlesene.com'dan gir.Hemen youtube dayım![]()
Emre bu albüm çok üst seviyede farkında olman lazım. Müzikler ve tarz çok farklı ve bu hali bence çok iyi. Üstüne katarak kesinlikle olmuş diyebiliyorum ve KŞV'dan daha da iyi oldu bence.Hala KŞV gibi bir albüm bekliyorum Sıla'dan.
Benim kulağıma çok farklı gelen müzikler altyapılar olmadı hele "Yeter" başlarken birden Sıla "Yara Bende"ye girecek zannediyorum.Emre bu albüm çok üst seviyede farkında olman lazım. Müzikler ve tarz çok farklı ve bu hali bence çok iyi. Üstüne katarak kesinlikle olmuş diyebiliyorum ve KŞV'dan daha da iyi oldu bence.Hele hediyenin Müziği'ne hayranım zaten
![]()
Yeter bence Yara Bende'den kat be kat daha güzel. Yabancı şarkısı girişi süper şarkı zaten güzel. Hediye bu aralar takıldım resmen. Reverans yolda görecen beni bağıra bağıra söyleyerek gidiyorum millet bana bakıyor süper oluyor ama herkesin bana bakması dikkat çekiciBenim kulağıma çok farklı gelen müzikler altyapılar olmadı hele "Yeter" başlarken birden Sıla "Yara Bende"ye girecek zannediyorum.![]()
Ben sana söyleyeyim Yabancı ve Hediye en öne çıkanlar.TTNET Müzik'e eklense de hangi şarkıların öne çıktığını görebilsek.![]()
Güzel ama yara bendeden güzel mi bilememYeter bence Yara Bende'den kat be kat daha güzel. Yabancı şarkısı girişi süper şarkı zaten güzel. Hediye bu aralar takıldım resmen. Reverans yolda görecen beni bağıra bağıra söyleyerek gidiyorum millet bana bakıyor süper oluyor ama herkesin bana bakması dikkat çekici
Ben sana söyleyeyim Yabancı ve Hediye en öne çıkanlar.![]()
Yara Bende çok ağır Slow yeter hem daha stilli bir şarkı hem de daha tempoluGüzel ama yara bendeden güzel mi bilemem) hediye konusunda katılıyorum ben de takıldım şarkıya
Reverans klip düşünüyorum da ben de pek ihtimal vermiyorum ama çekse fena olmaz ilginç bir şarkı ve fena da durmaz klip."Hediye" iyi gerçekten. Muhtemelen ikinci klip şarkısı olur. Üçüncü klip ise "Yabancı" olur remixi de olduğuna göre.
Diğerlerinin de hepsi kliplenebilir istendikten sonra.
"Saki" ve "Tamam mıyız" yeni olmadıkları için kliplenmez.
Bence "Reverans" da kliplenmez. Sıla bu tarz şarkılarına klip çekmiyor...
Mübarek hepsini saymışsınYeni Ay da iyi bir albüm ama KŞV'de çok efsane şarkılar vardı.
Bence en güzel şarkılar; Saki, Sevgili Kaybım, Reverans, Yabancı, Hediye olmuş. Merhabalar'ın girişi çok güzel ama sözler pek iyi değil, maalesef.
Kafa, Bana Biraz Renk Ver, Açık Deniz tarzı bir şarkı da olsaymış keşke albümde.
Doldur ilk gözağrım o kalmasa bari.Benim gizli favorilerim "Sevgili Kaybım", "Doldur" ve "Merhabalar" üçü de çok hoş şarkılar ama üçü de klipsiz kalır gibi.![]()
Ben de ona ısınmadım hala ama ısınırımDoldur ilk gözağrım o kalmasa bari.![]()
Mübarek hepsini saymışsın![]()