Bence daha önce dinlediğimiz için beğenmiyoruzAlbümde galiba bir "Saki"yi begenmedim.![]()
![]()
OlabilirBence daha önce dinlediğimiz için beğenmiyoruz![]()
Yok artık 😱"Saki" çok iyi ya ben önceden bu kadar beğenmemiştim albümle çok sevdim. Slowlardan bence en iyisi. Hediye'den de Yabancı'dan da iyi.![]()
çocuksuydu yani önce .ssOlgunlaşıyor tavırların bunun için sordum![]()
koyacak bir smile bulamıyorum ozan"Saki" çok iyi ya ben önceden bu kadar beğenmemiştim albümle çok sevdim. Slowlardan bence en iyisi. Hediye'den de Yabancı'dan da iyi.![]()
Evet daha iyiydi o zamanlar şimdi de iyi ama değişim gözle görülürçocuksuydu yani önce .ss
koyacak bir smile bulamıyorum ozan![]()
Meler aşk varmış ve buradaymış merhabalar diyor yani aşkın var olduğunu hissediyor ve aşkı selamlıyor benim anladığım bu. Sinema kısmında ise benim anladığım yalnızlığını sinemada tek başına film izleyen birine benzetiyor olabilir diye düşünüyorum.Saki albümün en iyisi kesinlikle. Ya da benim aşk hayatımı özetlediğinden de öyle olabilir. 🙄
Sevgili Kaybım çok iyi. Sıla böyle şarkılar yapsın hep.
Bu arada Merhabalar'a ısınmak istiyorum ama şu dizeler beni soğutuyor. Açıklar mısın? @denizz19
"Meğer aşk var ve buradaymış,
Merhabalar.
Yalnızlık masum sinemalar."
Yoksa çok iyi bir şarkı.
Yabancı, Hediye, Yeter aynı tonda şarkılar ama sevdim. Reverans'ın kelimelerini öğrendikten sonra daha güzel gelmeye başladı. Müziği çok hoş. Ama sözlerde bir Panik Atak değil. Doldur en çabuk ısındığım parçalardandı. Güzel.
Albümde kötü diyebileceğim bir şarkı yok. -zaten olmaz da.- Ama illa en kötü seçeceksem bu Vaziyetler olurdu.
Meler aşk varmış ve buradaymış merhabalar diyor yani aşkın var olduğunu hissediyor ve aşkı selamlıyor benim anladığım bu. Sinema kısmında ise benim anladığım yalnızlığını sinemada tek başına film izleyen birine benzetiyor olabilir diye düşünüyorum.Merhabalar değişik bir müzik var ve hoş olmuş gerçekten. Benim en favori şarkılarım Yabancı, Reverans ve Hediye
![]()
Daha iyisi gelene kadar ki yok devam dinlemeyeÖzendirdiniz yine, bir kere daha başa saralım albümü.![]()