Sıla ~ Yeni Ay (2014) Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

Hala KŞV gibi bir albüm bekliyorum Sıla'dan.
Emre bu albüm çok üst seviyede farkında olman lazım. Müzikler ve tarz çok farklı ve bu hali bence çok iyi. Üstüne katarak kesinlikle olmuş diyebiliyorum ve KŞV'dan daha da iyi oldu bence. :) Hele hediyenin Müziği'ne hayranım zaten :)

Emre bu albüm çok üst seviyede farkında olman lazım. Müzikler ve tarz çok farklı ve bu hali bence çok iyi. Üstüne katarak kesinlikle olmuş diyebiliyorum ve KŞV'dan daha da iyi oldu bence. :) Hele hediyenin Müziği'ne hayranım zaten :)
Benim kulağıma çok farklı gelen müzikler altyapılar olmadı hele "Yeter" başlarken birden Sıla "Yara Bende"ye girecek zannediyorum. :)

Benim kulağıma çok farklı gelen müzikler altyapılar olmadı hele "Yeter" başlarken birden Sıla "Yara Bende"ye girecek zannediyorum. :)
Yeter bence Yara Bende'den kat be kat daha güzel. Yabancı şarkısı girişi süper şarkı zaten güzel. Hediye bu aralar takıldım resmen. Reverans yolda görecen beni bağıra bağıra söyleyerek gidiyorum millet bana bakıyor süper oluyor ama herkesin bana bakması dikkat çekici :F

TTNET Müzik'e eklense de hangi şarkıların öne çıktığını görebilsek. :):)
Ben sana söyleyeyim Yabancı ve Hediye en öne çıkanlar. :)

Yeter bence Yara Bende'den kat be kat daha güzel. Yabancı şarkısı girişi süper şarkı zaten güzel. Hediye bu aralar takıldım resmen. Reverans yolda görecen beni bağıra bağıra söyleyerek gidiyorum millet bana bakıyor süper oluyor ama herkesin bana bakması dikkat çekici :F

Ben sana söyleyeyim Yabancı ve Hediye en öne çıkanlar. :)
Güzel ama yara bendeden güzel mi bilemem :)) hediye konusunda katılıyorum ben de takıldım şarkıya

"Hediye" iyi gerçekten. Muhtemelen ikinci klip şarkısı olur. Üçüncü klip ise "Yabancı" olur remixi de olduğuna göre. :)

Diğerlerinin de hepsi kliplenebilir istendikten sonra. :)

"Saki" ve "Tamam mıyız" yeni olmadıkları için kliplenmez.

Bence "Reverans" da kliplenmez. Sıla bu tarz şarkılarına klip çekmiyor...

"Hediye" iyi gerçekten. Muhtemelen ikinci klip şarkısı olur. Üçüncü klip ise "Yabancı" olur remixi de olduğuna göre. :)

Diğerlerinin de hepsi kliplenebilir istendikten sonra. :)

"Saki" ve "Tamam mıyız" yeni olmadıkları için kliplenmez.

Bence "Reverans" da kliplenmez. Sıla bu tarz şarkılarına klip çekmiyor...
Reverans klip düşünüyorum da ben de pek ihtimal vermiyorum ama çekse fena olmaz ilginç bir şarkı ve fena da durmaz klip. :) Ikinci klip bence de Hediye olacak ama Yabancı şarkısı da bu ihtimaller çerçevesinde.

Yeni Ay da iyi bir albüm ama KŞV'de çok efsane şarkılar vardı.

Bence en güzel şarkılar; Saki, Sevgili Kaybım, Reverans, Yabancı, Hediye olmuş. Merhabalar'ın girişi çok güzel ama sözler pek iyi değil, maalesef.

Kafa, Bana Biraz Renk Ver, Açık Deniz tarzı bir şarkı da olsaymış keşke albümde.

Yeni Ay da iyi bir albüm ama KŞV'de çok efsane şarkılar vardı.

Bence en güzel şarkılar; Saki, Sevgili Kaybım, Reverans, Yabancı, Hediye olmuş. Merhabalar'ın girişi çok güzel ama sözler pek iyi değil, maalesef.

Kafa, Bana Biraz Renk Ver, Açık Deniz tarzı bir şarkı da olsaymış keşke albümde.
Mübarek hepsini saymışsın :F