Futbol hatalar oyunu değil mi?vallahi kalecinin hatası yemezdi 2.golü o
Futbol hatalar oyunu değil mi?vallahi kalecinin hatası yemezdi 2.golü o
kaleci kötü bence beşiktaş'a biz bedava verelim okanı en azından süper lig kariyeri varFutbol hatalar oyunu değil mi?
Ben de Fener'e 2-1 yazdım, 3-1 alınca gitti puanlar. 1 puana razı oldum Avallahi kalecinin hatası yemezdi 2.golü o
Hayat işteBen de Fener'e 2-1 yazdım, 3-1 alınca gitti puanlar. 1 puana razı oldum A
Skoru net bildik mi 3 puan gol farkını tuttursak 2 puan galibiyeti bilene 1 puan yerineBen de Fener'e 2-1 yazdım, 3-1 alınca gitti puanlar. 1 puana razı oldum A
bidaha söylerim gökhana öyle içeri top kesmez ayıptır ya 1 puan gittiBen de Fener'e 2-1 yazdım, 3-1 alınca gitti puanlar. 1 puana razı oldum A
@Dosi arkadaş işi iddia ya çevirdi.Skoru net bildik mi 3 puan gol farkını tuttursak 2 puan galibiyeti bilene 1 puan yerine
kaç gol atılır toplamı bilene de 2 puan verilmesi lazım
Sistem böyle uygun görmüşSkoru net bildik mi 3 puan gol farkını tuttursak 2 puan galibiyeti bilene 1 puan yerine
kaç gol atılır toplamı bilene de 2 puan verilmesi lazım
Fener maçında kendi kalesine diye yazılmakta, ben de kendi kalesi olmasa 2-1 miş diyerekten itiraz edip 2 puanımı daha istiyorum sırf bu yüzden 3 yerine 1 puan aldımbidaha söylerim gökhana öyle içeri top kesmez ayıptır ya 1 puan gitti
Tahkim e itiraz başvurusu yap.Fener maçında kendi kalesine diye yazılmakta, ben de kendi kalesi olmasa 2-1 miş diyerekten itiraz edip 2 puanımı daha istiyorum sırf bu yüzden 3 yerine 1 puan aldım
@Tolstoyevski 'ye yazmıştım aslında ama gülüp geçtiTahkim e itiraz başvurusu yap.
Son çare uçk@Tolstoyevski 'ye yazmıştım aslında ama gülüp geçti
2 puan ile şampiyonluk giderse daha da gıcık kaparım bu durumdanSon çare uçk
Kısaltmanın açılımını bildiğinden sormadığını varsayıyorum.2 puan ile şampiyonluk giderse daha da gıcık kaparım bu durumdan
Yok bilmiyordum ama şimdi biliyorumKısaltmanın açılımını bildiğinden sormadığını varsayıyorum.
Averaj hesabı var mı?
Ben genel averajı ima ettim.İkili averaj sezon sonundaYok bilmiyordum ama şimdi biliyorum
Averaj vardır belki aynı puan olunca. @MEnes ile aynı puandayız ama ben öndeyim, belki de bir ara hafta birincisi oldum diyedir ya da bu hafta daha fazla puan aldım diye
Ben sadece skorları atıp ve arada konu açıyorum. Başka bir şeyden anlamamBen genel averajı ima ettim.İkili averaj sezon sonunda
Bu hafta toplam 10 kazandığın için mecnun un önünde yer aldın.Ben sadece skorları atıp ve arada konu açıyorum. Başka bir şeyden anlamam
Yani tabi iyidir. En düşük 4 aldım galibaBu hafta toplam 10 kazandığın için mecnun un önünde yer aldın.
Atladın mı yoksa unuttun mu?Yani tabi iyidir. En düşük 4 aldım galiba
O değilde bonus kısmını bilmiyordum
Şampiyon kim olur kısmını yazmadım