Saray pes etmez, saray yıkılmaz. Sen yine bir yolunu bulur, üst sıralara tırmanırsın.Aynen geçebildiğimiz 2-3 kişi kaldı zaten bari onlar devam etsin.
Saray pes etmez, saray yıkılmaz. Sen yine bir yolunu bulur, üst sıralara tırmanırsın.Aynen geçebildiğimiz 2-3 kişi kaldı zaten bari onlar devam etsin.
Teşekkür ederim hatırlattığın için aklımdaydı ama hemen çıkıyor dün gece son anda fark ettim yazmıştım
Ben tüm haftayı pazartesi yapmıştım bile.Teşekkür ederim hatırlattığın için aklımdaydı ama hemen çıkıyor dün gece son anda fark ettim yazmıştım
Bu saatten sonra ne tahmini be.
Bu hafta kalan maçlar için tabi eğer ileriki haftalarda es geçmeyeceksen.Bu saatten sonra ne tahmini be.
Bu hafta yoğundum aklımdan çıkmış burası yoksa mutlaka yapardım.Bu hafta kalan maçlar için tabi eğer ileriki haftalarda es geçmeyeceksen.
Çok puan alan olmadı.
Tamam işte haftaya devam ediyorsan şimdiden kalan maçlara yap. 3 maç kaçırdın diye tüm haftayı yok saymamalısınBu hafta yoğundum aklımdan çıkmış burası yoksa mutlaka yapardım.
Fener işte 2-1 yapaydı 11 oluyordun9 puan aldığım halde yükseliş yok Herkesin coşacağı tutmuş bu hafta ama önemli olan zirve 2 puan da olsa erittik farkı
Alanya lider olan takımmış. Ben Antalya sanıp Karagümrük bol gol atar sandımO değil de Alanya maçına bütün forum anlaşıp 2-0 dediniz de bana niye haber vermiyorsunuz?
Nazarın değecek deme öyle şeyler.
Hedef UEFA kupasıBen nasıl 9. sıraya yükseldim ya, en son baktığım zaman 14. sıradaydım şimdi @bazinga'nın ensesindeyiz.
Yeni,yeni ısınıyorum.
Nazarın değecek deme öyle şeyler.
Deyse işime gelirYeni,yeni ısınıyorum.
12. Adam 2 haftada 20 küsür puan aldı. Yani bir anda sende de olabilir birşeylerBu yarışmada nedense attıklarım tutmuyor, sondan zirveyi almışım.
Haftaya az biraz düşünerek atacağım, belki ufaktan yükselirim.Deyse işime gelir
Ama tamam Maşallah diyelim 🧿
12. Adam 2 haftada 20 küsür puan aldı. Yani bir anda sende de olabilir birşeyler
Düşersem sebebi sensin. Kem gözlü @DosiDeyse işime gelir
Ama tamam Maşallah diyelim 🧿
12. Adam 2 haftada 20 küsür puan aldı. Yani bir anda sende de olabilir birşeyler