Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 30.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aferin sana :A Ortalama 5 puanda git 3-4 hafta sen en iyisi :A
Üst üste öyle gittiğim olmadı ama bakacağız :A daha 2 puan kapma şansım var. Fenerbahçe kazanırsa en az 6 olacağım. Haftaya 10+ yaparım umarım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Orası öyle tabiki. Yukarda klavye hata yapmış. Ben anı yaŞıyorum demek istedim ve sizin gibi havalara girmiyorum.
Bu hafta berbat gittim. 7 puan almadan normal puan olarak değerlendirmiyorum. Yine atak yapmam gerekiyor :A

Aferin sana :A Ortalama 5 puanda git 3-4 hafta sen en iyisi :A
şu kırmızı kart olmasa 2-2 biterdi hatta berabereydi gaziantep maçı
------

Üst üste öyle gittiğim olmadı ama bakacağız :A daha 2 puan kapma şansım var. Fenerbahçe kazanırsa en az 6 olacağım. Haftaya 10+ yaparım umarım :A
geçen hafta dörtte takıldım ankaragücünü biraz daha dikkatli analiz edeceğim

Bir hafta ancak bu kadar berbat geçebilir. 10 maçta sadece 1 puan ve o da Galatasaray'ın galibiyetini doğru tahmin ettiğim için. :(

Bu kadar 90+şanssızlığı olamaz :A Belki de tek hanelere düşecek fark sabit kaldı şaka gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Off ya 5 puanda kaldım. Neyseki rakipler ortalama gitti. Tek teselli bu :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Ozaman sevinip ya güldürü ya harika atacağına niye sinir Bozucu atıyorsun. Puan kaybettiğim için çok üzüldün sanacağım yoksa :A
Hayır Konya 90+2'de 1-0 yaptı ben seni 3 puan aldı sanıyordum :A Dalga geçiyon diye sinir bozucu attım bir baktım maç 1-1 bitmiş :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hayır Konya 90+2'de 1-0 yaptı ben seni 3 puan aldı sanıyordum :A Dalga geçiyon diye sinir bozucu attım bir baktım maç 1-1 bitmiş :A
Dalga geçme konusunda usta sensin. Kendinle karıştırma :A

Neyseki o 0-1 skoru görmedim yoksa çok daha üzülürdüm :T:

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
30. Hafta tamamlandı.
Aramıza yeni katılan @secquin ilk kez hafta birincisi oldu fakat birinciliği @Tolstoyevski ile birlikte paylaştılar.
@Dosi bu haftayıda lider kapattı. Haftanın en şansız isimleri @bazinga ve @12.Adam adam oldu. Sadece 1 puan aldılar.

IMG_20210315_195049.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl
@HeisenBerg @pompy @secquin @hasanca

Vay be birkaç hafta önce @Tolstoyevski ile aynı punlardaydık, 5-6 hafta önce @Dosi ile... Şimdilerde üçüncülük bile hayalin ötesinde bir şey. :(

Zaten Fenerbahçe'nin de şampiyonluk ihtimali kalmadı. Futbol çok üzüyor bu ara. :(
1 puan çok kötü olmuş cidden. Ben bi de 5 puana burun kıvırdım. Hiç belli olmuyor. Bir bakarsın dengeler tam tersi olur. Ben rahat nefes alabilmek için üst üste +10 almam gerekiyor.

Neyse gitmişiz yine bir şekilde. Artık hafiften yüklemem lazım.

Rezalet bir haftayı geride bıraktım. :(
IMG_1430.jpg

Kısır bir hafta olmuş 🙄
6 puan gayet iyi bakıldığında aferin bana :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...