Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 30.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılışı iyi yaptık ama maalesef yakın isimler aynı skoru yazmış :A neyse en azından puan kaybımız olmadı. 2. İsim yani @Tolstoyevski ile hâlâ 10 puan farkını koruyorum fakat bu hafta farkı biraz daha açarsam harika olacak. Umarım başarılı olurum :A

Eh eh bir açılış yaptık. En azından şu anda rakip gördüklerim puan alamamış. :A

Şu anki maç böyle 1-0 biterse üzülürüm :T:
Sabah değiştirip 1-0 yaptım ama sonra aman bu hafta ilk ne yaptıysam o olsun deyip geri 0-2 yaptım :A

devam ediyor maç @Dosi ilk başta 2-0 yazdım onaylamadan önce ankaragücü 2-0 yener dedim ardından 2-1 göztepe yener dedim
ben bitti sandim, neyse @MEnes 3 puandan olmus :A fazla kaybim olmam,is ama 1 puan alma firsatini kacirdim :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Gaziantepspor sevindirdi beni, son anda rakiplerin 3 puan alınması engellendi:love1:

@Tolstoyevski ile fark kapama hâlâ 4 puanda bakalım. Bu hafta iyi gitmedim ama yine bir iki kere 15+ puan ile durumu telafi etmeye çalışacağım :A
------

Geçici lider kalp atıp durma @Dosi 😡😡😡😡😡
Ben anı yaşıyorum :bhr:
------

İyi tamam güldürü attım :A

Son düzenleme:
  • Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Gaziantepspor sevindirdi beni, son anda rakiplerin 3 puan alınması engellendi:love1:

@Tolstoyevski ile fark kapama hâlâ 4 puanda bakalım. Bu hafta iyi gitmedim ama yine bir iki kere 15+ puan ile durumu telafi etmeye çalışacağım :A
------

Ben anı yapıyorum :bhr:
------

İyi tamam güldürü attım :A
Ok ok böyle diye diye şampiyon olacan :A

Yarış bitene kadar lider olan herkes geçici liderdir :A
Orası öyle tabiki. Yukarda klavye hata yapmış. Ben anı yaŞıyorum demek istedim ve sizin gibi havalara girmiyorum.
Bu hafta berbat gittim. 7 puan almadan normal puan olarak değerlendirmiyorum. Yine atak yapmam gerekiyor :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...