Tren,istasyondan çıkalı çooooook oldu.Ahhh ah.
Tren,istasyondan çıkalı çooooook oldu.Ahhh ah.
Diğerine o zaman.Tren,istasyondan çıkalı çooooook oldu.
O an aklına ne gelirse onu yaz bi de en son maçta hangi takım ne yapmış bak yeter (bunu yeni yapmaya başladım gerçi)@Dosi tüyo versene
Onu yazarken ciddi değildim ama teşekkürlerO an aklına ne gelirse onu yaz bi de en son maçta hangi takım ne yapmış bak yeter (bunu yeni yapmaya başladım gerçi)
Ben de yazarken ciddi değildim sonda yazdığım kısmı siz zaten hep yapıyorsunuzdurOnu yazarken ciddi değildim ama teşekkürler
Ben de yazarken ciddi değildim sonda yazdığım kısmı siz zaten hep yapıyorsunuzdur
Yani demek istediğim o benim yöntemim ama zaten herkesin yaptığı yöntem, yinede yazdım
Yani demek istediğim o benim yöntemim ama zaten herkesin yaptığı yöntem, yinede yazdım
Hepinizin nazarı değmiştir bana. Saltanat bugün son bulur
Amin. Bu çok içten olduEkli dosyayı görüntüle 99227
MaşaAllah MaşaAllah devam et böyle hep 3 3 3 git İnşAllah
Maç bitsin size bir sürprizim olacak.Ah be, Konyaspor için 1 gol daha yazsaymışım seri devam edecekti çok yaklaşmışım meğerse @Tolstoyevski
Neyse en azından 0 puan olmamış bu da birşey
benide hakem mahaf etti kasımpaşanın penaltısını vermemiş ikidir var mahaf ediyor beniHatayspor'dan gol bekliyordum ama 10 kisi kalmislar gitti puanlar. Bugün berbat gidiyor :S nazara geldik coktan
------
ah Hatayspor, 1 gol atilsaydi kendi rekorum kirilacakti
6 puan daha almaya cok yaklasmisim. 3 macta sadece 1er gol yeterli olacaktibenide hakem mahaf etti kasımpaşanın penaltısını vermemiş ikidir var mahaf ediyor beni
bana üçtür var vuruyorÜst sıralardan koptuk artık maalesef. Berbat ötesi bir hafta oluyor...
gecen hafta da ben kopmustum. Belli olmuyor iste ve yinede yeterli olmuyor. Rakipler ile yakin puanlar :/Üst sıralardan koptuk artık maalesef. Berbat ötesi bir hafta oluyor...
Peşimi bir türlü bırakmadın, bizim maçtan da 3 puan almışsın bir müsade et de geçelim artık 😡gecen hafta da ben kopmustum. Belli olmuyor iste ve yinede yeterli olmuyor. Rakipler ile yakin puanlar :/
hedefim zirve degildi. Oluyorsa ben ne yapayim? Konyaspor 1 gol daha atsa, 2puan daha gelecekt, Basaksehir 1 gol daha atsa elim bos dönmeyecektim ve Hatayspor 10 kisi kaldigindan 3 puandan daha oldum :/Peşimi bir türlü bırakmadın, bizim maçtan da 3 puan almışsın bir müsade et de geçelim artık 😡