- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Öyle zannetmiştim.Senin yüzünden tam 1 saat 10 dakika stres yaptım 😡 maç sanki bitmeye bir kaç dakika kalmış gibi yazmıştın.
0-0 çok büyük bir riskti ve çok erken 10 kişi kalınan bir takıma rağmen 3 puanı aldım. Beklemiyordum. En iyisi geçen yazdığım tüm skorlara hiç dokunmamak. Tamami ile şans meselesi.
Nekadar puan alırsam alayım yine yerimde sayıyorum gibi. Kısmet. Aslında puan almasam daha iyi olur. Ben heyecan yapıyorum 😏
Sen de tam puan almışsın.Bir ben alamadım. 😡Öyle zannetmiştim.Neyse ne de olsa aldık 3 puanı, önemli olan o.
Haftaya kötü başlayacaz 1 gol gelmezseAnkaragücü 10 kişi umudumuz var bakalım...
Gelmemiş...
2 maç unuttum yalnız, tek tahmin ettiğim de tam puan olsa da çok etkilemez herhalde.Dünkü ilk maç ve henüz biten bu maçın skorlarının yerleri değişse herşey çok farklı olacaktı... @xdragxx
------
Sen de tam puan almışsın.Bir ben alamadım. 😡
Biri Rize-Erzurum, diğeri?2 maç unuttum yalnız, tek tahmin ettiğim de tam puan olsa da çok etkilemez herhalde.
Şu en son ki Trabzon - Gaziantep herhalde, tam bilmiyorum.Biri Rize-Erzurum, diğeri?
O maça tahminde bulunmuşsun.Kicktipp'ten kontrol eder msn?Şu en son ki Trabzon - Gaziantep herhalde, tam bilmiyorum.
A dur tamam tamam ilkini yatmadan önce yaptım unutmıyım diye, sonra onu yaptım.O maça tahminde bulunmuşsun.Kicktipp'ten kontrol eder msn?
İlk maçı niye atladın?A dur tamam tamam ilkini yatmadan önce yaptım unutmıyım diye, sonra onu yaptım.
------
Yaptığım tahmin de bir işe yarasaymış. 🤦
Unutmuşum.İlk maçı niye atladın?
3'te 3 yapan, 10'da 10 da yapar. Biter valla her şey beklenir.4'te 4 geliyor FB maçı tam 1-2 bitmelik maç... 😡@Dosi
Ufak bir hesaplama yaptım, @Dosi şu 3 maça skor bahsi oynamış olsa maç başı 20 orandan 8000 oran civarı ediyor, yani 10 liraya 80.000 lira gibi korkunç bir oranda para kazanırdı.3'te 3 yapan, 10'da 10 da yapar. Biter valla her şey beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?