Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 25.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'te 3 yapan @Dosi gözünü bu hafta 20 üstü puana dikerek adım adım rekora doğru ilerlerken yok artık dedirtti... 😡😱 :A

Ekran görüntüsü 2021-02-13 175227.jpg

Cepten yemeye devam ediyoruz. Trabzon maçına 2 gol fark demek de benim hatam yapacak bir şey yok.

Senin yüzünden tam 1 saat 10 dakika stres yaptım 😡 maç sanki bitmeye bir kaç dakika kalmış gibi yazmıştın.

0-0 çok büyük bir riskti ve çok erken 10 kişi kalınan bir takıma rağmen 3 puanı aldım. Beklemiyordum. En iyisi geçen yazdığım tüm skorlara hiç dokunmamak. Tamami ile şans meselesi.
Nekadar puan alırsam alayım yine yerimde sayıyorum gibi. Kısmet. Aslında puan almasam daha iyi olur. Ben heyecan yapıyorum 😏
Öyle zannetmiştim. :A Neyse ne de olsa aldık 3 puanı, önemli olan o. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yine 2 tahmin unuttuğum için hepsini salladım. Bu haftadan pek bir beklentim yok. Aklıma gelirse editlerim. :A

@Dosi yine kahin ahtapot modunu açmış. 3 maçın 3'ünü de tam isabet bilmek nedir. Yok artık, kimlerle yarışmaya çalışıyoruz böyle, inanılır gibi değil, insan gerçekten hayret ediyor. :A
4'te 4 geliyor FB maçı tam 1-2 bitmelik maç... 😡 :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
3'te 3 yapan, 10'da 10 da yapar. Biter valla her şey beklenir. :A
Ufak bir hesaplama yaptım, @Dosi şu 3 maça skor bahsi oynamış olsa maç başı 20 orandan 8000 oran civarı ediyor, yani 10 liraya 80.000 lira gibi korkunç bir oranda para kazanırdı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...