Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 21.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off ya evde değilim diye takip edemedim. Gündüz skorları kontrol etmeye fırsat olmadı. Günün ilk maçını düşünebilirdim ama diğerlerine dokunmayacaktım.
@xdragxx son maçları benle aynı yapmış. Kurtulamadım😡

Garanti olan şey haftayı lider bitirdiğim

Off ya evde değilim diye takip edemedim. Gündüz skorları kontrol etmeye fırsat olmadı. Günün ilk maçını düşünebilirdim ama diğerlerine dokunmayacaktım.
@xdragxx son maçları benle aynı yapmış. Kurtulamadım😡

Garanti olan şey haftayı lider bitirdiğim
Rekor şansı da... :S Neyse neyse sinirini bizden çıkarırsın şimdi dün öyle dedim diye filan :S :A :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Rekor şansı da... :S Neyse neyse sinirini bizden çıkarırsın şimdi dün öyle dedim diye filan :S :A :A
Zaten nazar ettiniz ve evde olsaydım değişen birşeyler olabilirdi. Şimdi son kalan enerjimle yoğunlaşacağım.
Alanyaspordan 2 gol bekliyorum. 3-2 bitse harika olur :bhr:

Alanya veya Kayseri atsa iyi olur ama zor

Çok yaklaşmışsın yine helal olsun. :D

Bu hafta iyi puan topladım ama @xdragxx ve @Dosi insan dışı performans gösterince üst sıraların uzağında kaldık. :(
2 maçtan 0 puan almışım.
Ah Fener yaktı beni, ne olurdu son golü atmasaydı. Zaten kazanmıştık. Sonlara doğru gitti 2 puan. Yoksa 20 rekor olunacaktı. Bir daha bu fırsatı yakalayamam :T:
Dün evde değildim ve ilk maçın skorunu değiştirmeyi düşünüyordum. İnternete girene kadar zaten maç oynanmaya başlamıştı. Ordan puan kapma ihtimalim vardı.
4 sıra yükseldim, iyi puan aldım ama hâlâ rakipler ile aynı puandayım :A genel olarak çok kişi iyi gitti.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...