İkiyi mi attı sayılsa efsane olurdu.Hatay ikiyi attı gol iptal edildi
İkiyi mi attı sayılsa efsane olurdu.Hatay ikiyi attı gol iptal edildi
Maç 10 dakika uzadı video hakem uzattı herhaldeİkiyi mi attı sayılsa efsane olurdu.
Birde bilse hepimizi topa tutar. @Gerekli24Diyorum ya hiç o detayları bilmeden atıyorum hep
Bak o 2 maçtan 6 puan aldım ama doymadım yarın 3 maç var ve hedef en az 4 puan. Umarım daha puan alırımBirde bilse hepimizi topa tutar. @Gerekli24
Yeter ya yeter yaBak o 2 maçtan 6 puan aldım ama doymadım yarın 3 maç var ve hedef en az 4 puan. Umarım daha puan alırım
Bir daha bu fırsatı yakalayamam. Kim olsa aynısını isterYeter ya yeter ya
Rekor şansı da... :S Neyse neyse sinirini bizden çıkarırsın şimdi dün öyle dedim diye filan :SOff ya evde değilim diye takip edemedim. Gündüz skorları kontrol etmeye fırsat olmadı. Günün ilk maçını düşünebilirdim ama diğerlerine dokunmayacaktım.
@xdragxx son maçları benle aynı yapmış. Kurtulamadım😡
Garanti olan şey haftayı lider bitirdiğim
Zaten nazar ettiniz ve evde olsaydım değişen birşeyler olabilirdi. Şimdi son kalan enerjimle yoğunlaşacağım.Rekor şansı da... :S Neyse neyse sinirini bizden çıkarırsın şimdi dün öyle dedim diye filan :S
😘Zaten nazar ettiniz ve evde olsaydım değişen birşeyler olabilirdi. Şimdi son kalan enerjimle yoğunlaşacağım.
Alanyaspordan 2 gol bekliyorum. 3-2 bitse harika olur
Beni Alanya yaktıAlanya veya Kayseri atsa iyi olur ama zor
O çok kötü benzer bir olay Trabzon Kasımpaşa maçında bana olmuştuBeni Alanya yaktı
3-3 dedim 4-3 bitti
Başakşehir maçını da bilsen efsane olurmuş cidden.Çok 1 puanım var tek Başak maçını bilemedim oysa ki daha iyi bir puan alabilirdik
Alanya 77 de neden atıyorÇok 1 puanım var tek Başak maçını bilemedim oysa ki daha iyi bir puan alabilirdik
2 maçtan 0 puan almışım.