Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 21.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Erinch zirvede oldu diye gerek duymadı galiba :A

Doğan yok gibi bu ara. Sherlock ise hiç bir zaman düzenli 2 hafta üst üste tüm maçları yapmadı. Bir önceki hafta konuya girip yorum yapmıştı ama buna rağmen tahmin yapmıyor. Felon'da bıraktı galiba.
Daha da ayrılanlar olur gibi.
Artık maç günü nerdeyse konular açılıyor ve defalarca hatırlatmaya gerek kalmıyor :A
Ya yapan yapmayan belli de birini uyarınca hepsini uyarayım dedim. @The_Erinch abim için iyi olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ya yapan yapmayan belli de birini uyarınca hepsini uyarayım dedim. @The_Erinch abim için iyi olmuş :A
Yok sen uyar bişey demiyorum :A biz de zaten eğer konu 2 gün öncesindeyse gününde yine etiket yapıyoruz ama hafta başlayınca artık gerek kalmıyor. Konu habire uplanıyor sonuçta 😊

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Dv_lqqgW0AA4c1e.jpg

Maç 2-0 bitti diye umudu kesmiştim, müthiş haber oldu. :Z
2-0 olduğunu gördüğüm an tam tersi ben umutlandım :A tam gol dilenme kıvamına gelmişti maç ve istediğim oldu :bhr: :Z
Hafta nasıl geçer bilmiyorum ama en az 3 puanı ilk maçtan garanti etmek harika oldu :Z

İlk 20 haftalık antrenmanı an itibariyle bitirmiş bulunuyoruz ve oyuna asıl şimdi başlıyorum...

ea58ba1b8e43f9f4d066e32a7b6020eb.jpg

------

İlk hamlemizi yaptık ve “kurban totemi”ni bu üzerimizdeki kara uğursuzluğun kırılması adına yürürlüğe koyduk... Azdan az, çoktan çok gider...

Son düzenleme:
Önemli olan sezon sonu o yüzden yorum yok.
Tecrübeli ve bilgiliyiz 13-15 puan farklardan buraya geldik hedefimiz buralarda kalıcı olup sezon sonunda hak ettiğimiz şampiyonluğu almak.

The_Erinch zirvede oldu diye gerek duymadı galiba :A

Doğan yok gibi bu ara. Sherlock ise hiç bir zaman düzenli 2 hafta üst üste tüm maçları yapmadı. Bir önceki hafta konuya girip yorum yapmıştı ama buna rağmen tahmin yapmıyor. Felon'da bıraktı galiba.
Daha da ayrılanlar olur gibi.
Artık maç günü nerdeyse konular açılıyor ve defalarca hatırlatmaya gerek kalmıyor :A
Hiç sorma yaaa...iyiki hatırlattı Harun yahu.
Neyse gene 5 haftalık yaptım :Z :Z :Z

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Gerekli24
@slhttnmtl bir tek ikimiz puan aldık ve aldığımız puan 3 :Z
Ben maç öncesi kontrol ettim, acaba değiştirsem mi dedim. Sonra 2 takımında son 2 maçına bakıp en iyisi 1-1 kalmaya devam etsin dedim ve 2de 2 oldu :Z

Ben maç öncesi kontrol ettim, acaba değiştirsem mi dedim. Sonra 2 takımında son 2 maçına bakıp en iyisi 1-1 kalmaya devam etsin dedim ve 2de 2 oldu :Z
Ben kararsız kaldım ya 2-1 ya 1-1 yazacaktım. Geçen hafta beni kurtaran skora ihanet edip 2-1 yazdım sonuç bu oldu.

• Üzücü
Reactions: Dosi
Oh oh oh demek özenince de yüksek puanlar geliyormuş. Tebrikler ikimize. :Z :A

• Harika
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...