Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 2.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi de şimdilik bu hafta sıfır çekmiş ve 8 sıra birden gerileyerek şimdilik haftanın kaybedeni konumunda... 🤐 :A
Sinir bozucu bir tablo imiş gerçekten... Ama daha kalan maçlar var, bence çok daha iyi bir noktada bitiririz.. :A (Daha da dibe vurdular... )

Sinir bozucu bir tablo imiş gerçekten... Ama daha kalan maçlar var, bence çok daha iyi bir noktada bitiririz.. :A (Daha da dibe vurdular... )
Daha en az 38 hafta var çok şeyler değişecektir zirveden dibe, dipten zirveye gibi, tıpkı hayatın kendisi gibi... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Daha en az 38 hafta var çok şeyler değişecektir zirveden dibe, dipten zirveye gibi, tıpkı hayatın kendisi gibi... :A
Gerçekten de öyle önümüzde çoook uzun bir zaman diliminin olduğu gerçeğiyle yaşamaya ve tahminler yapıp dibe vurmaya devam edeceğiz... Ama ne demişler her düşüşün bir çıkışı vardır... :A

Pazar günü maçları sonucunda puan tablosu belli oldu. Güne @bazinga nın tahtını sarsarak liderliğe oturan ve 8 basamak birden ilerleyen @Tolstoyevski damgasını vurdu. İlk 5 maçta sıfır çeken @MEnes ise bugünkü 4 maçta 3 doğru tahmin yapıp 7 puan alarak güne damgasını vurdu ve ilk beş maçın açığını kapattı. Haftanın kapanışı yarın Fenerbahçe-Hatayspor maçıyla olmuş olacak.

Screenshot 2020-09-20 211458.jpg

Pazar günü maçları sonucunda puan tablosu belli oldu. Güne @bazinga nın tahtını sarsarak liderliğe oturan ve 8 basamak birden ilerleyen @Tolstoyevski damgasını vurdu. İlk 5 maçta sıfır çeken @MEnes ise bugünkü 4 maçta 3 doğru tahmin yapıp 7 puan alarak güne damgasını vurdu ve ilk beş maçın açığını kapattı. Haftanın kapanışı yarın Fenerbahçe-Hatayspor maçıyla olmuş olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 92400
Aaaa 4 puanım varmış ya. 0 puan ile kapattım sandım :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aaaa 4 puanım varmış ya. 0 puan ile kapattım sandım :Z :Z
P olan kısım haftanın toplam puanı, T ise total tüm zamanların puanı sana onu diyordum zaten sıfır çekmemiştin Erzurum-Sivas maçından 3'lük almışsın. :A

Başakşehir son dakikalarda az kalsın atıyordu ve maç 1-2 bitiyordu, sağlık olsun Galatasaray kazandı ya 2 puanın lafı mı olur. :Z :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi

Aman aman nereye geldik...

P olan kısım haftanın toplam puanı, T ise total tüm zamanların puanı sana onu diyordum zaten sıfır çekmemiştin Erzurum-Sivas maçından 3'lük almışsın. :A

Başakşehir son dakikalarda az kalsın atıyordu ve maç 1-2 bitiyordu, sağlık olsun Galatasaray kazandı ya 2 puanın lafı mı olur. :Z :A
Ben kime ne skor yazdığımı bile hatırlamıyordum :A
Sevindim :A

Yarın Fenerbahçe 3-0 alırsa oldukça iyi bir kapanış olacakssssss

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Karagümrük'ün 90+5'teki golü benden 2 puanı aldı ve sana 3 puan getirdi.

Bu şarkı eşliğinde ağlıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...