Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 18.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aceleyle yine uydurma tahmin yaptım

Sayın Gs'li dostuma averaj vereyim, arayı iyice açsın dedim 5'de 0 yapmış... :A 5'de 5 yaparak kendisini yakalayacağım artık yapacak bir şey yok. :A

Fatih-Terim-8-De-Kapanir-18-De.jpg

@12.Adam zirveye yaklaşmış iyice helal olsun, @mesmeso61 de 10 puan toplamış şimdiye kadar. :A Elbet bizim de şov yapacağımız günler gelecek... :A (Gelmedi. :A)

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Berbat ötesi bir hafta olmaya devam ediyor. Üst üste iki maçta nokta atışı yapıp toparlayacak gibiydik. Onda da Rize uzatmalarda gol attı ve benim üç puan gitti, üstümdeki 4 kişiye birden 3 tam puan geldi. Uygulamayı silmeme ramak kaldı. :(

15 puan rekor olabilir mi? :A

Tecrübeliyiz, bilgiliyiz... Arkadaşlar ben bundan sonra ders almam ders veririm...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
15 puan rekor olabilir mi? :A

Tecrübeliyiz, bilgiliyiz... Arkadaşlar ben bundan sonra ders almam ders veririm...
@Tolstoyevski cevap ver.

Aklımda 19 kalmış sanki?
Bu arada hemen havaya girmişsin, daha 2 hafta önce çekileceğim demedin mi? :A 1 hafta 3 puan alırsın diğer hafta 13 :A

@Tolstoyevski cevap ver.

Aklımda 19 kalmış sanki?
Bu arada hemen havaya girmişsin, daha 2 hafta önce çekileceğim demedin mi? :A 1 hafta 3 puan alırsın diğer hafta 13 :A
İnişler çıkışlar her zaman olacak. Ama 42.hafta sonunda şampiyon tek bir isim olacak onu da tahmin etmek çok zor değil...
------

Bu arada inşallah bir hafta 3 bir hafta 13 alırım Dosi dediğin gibi :A Ortalama 8 puan eder ve şu anda liderin ortalaması 7.72 :A

• Güldürdün
Artık iddialı konuş demiştin ve bak o ödül sonrası iyi puan alıyorum ama hep 1 sıra geriliyorum :F
Sadece kendin adına demiştim, böyle konuştuğun için bir sıra bir sıra geriliyorsun ve ciddiyim totem ters tepiyor. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...