21 takımlı lig benim dengemi bozdu. Sonunda ligin dinamiklerini yakalayabildim.@mesmeso61 ve @12.Adam ne yapıyorsunuz öyle?
Benim 0 çektiğim haftada adamlar 8 puan almış 3 maçtan.
1-1 diyen ne çok varmışGenel olarak puanların oldukça yüksek olduğu haftada @xdragxx son atağıyla birlikte haftanın liderliğine oldukça yakın.
Ekli dosyayı görüntüle 97823
@Tolstoyevski cevap ver.15 puan rekor olabilir mi?
Tecrübeliyiz, bilgiliyiz... Arkadaşlar ben bundan sonra ders almam ders veririm...
Rekor 19 puanla @Felon 'a ait şimdilik.15 puan rekor olabilir mi?
Tecrübeliyiz, bilgiliyiz... Arkadaşlar ben bundan sonra ders almam ders veririm...
İnişler çıkışlar her zaman olacak. Ama 42.hafta sonunda şampiyon tek bir isim olacak onu da tahmin etmek çok zor değil...@Tolstoyevski cevap ver.
Aklımda 19 kalmış sanki?
Bu arada hemen havaya girmişsin, daha 2 hafta önce çekileceğim demedin mi? 1 hafta 3 puan alırsın diğer hafta 13
Aynen, Fenerli birisi olacakİnişler çıkışlar her zaman olacak. Ama 42.hafta sonunda şampiyon tek bir isim olacak onu da tahmin etmek çok zor değil...
Şimdiden böyle şeyler duymak güzel..Aynen, Fenerli birisi olacak
Dokuzda kapanır otuzda mottosuyla artık iddiayı bir üst seviyeye taşımak istiyorum.Genel olarak puanların oldukça yüksek olduğu haftada @xdragxx son atağıyla birlikte haftanın liderliğine oldukça yakın.
Ekli dosyayı görüntüle 97823
Artık iddialı konuş demiştin ve bak o ödül sonrası iyi puan alıyorum ama hep 1 sıra geriliyorumŞimdiden böyle şeyler duymak güzel..
Sadece kendin adına demiştim, böyle konuştuğun için bir sıra bir sıra geriliyorsun ve ciddiyim totem ters tepiyor.Artık iddialı konuş demiştin ve bak o ödül sonrası iyi puan alıyorum ama hep 1 sıra geriliyorum
Sen anca nal toplarsın. (topluyor).Sayın Gs'li dostuma averaj vereyim, arayı iyice açsın dedim 5'de 0 yapmış... 5'de 5 yaparak kendisini yakalayacağım artık yapacak bir şey yok.
Ekli dosyayı görüntüle 97809
@12.Adam zirveye yaklaşmış iyice helal olsun, @mesmeso61 de 10 puan toplamış şimdiye kadar. Elbet bizim de şov yapacağımız günler gelecek... (Gelmedi. )