14.hafta 2.gün öğlen sonuçları belli oldu; Tahminlerde 4'te 4 yaparak yüksek oranda kazandığı puanlarla haftayı şimdilik damgasını vuran @MEnes böylelikle 100 puana ulaşan ilk isim oldu ve liderlik koltuğunu devraldı...
Ekli dosyayı görüntüle 96951
@MEnes ne yaptın sen ilk 3'ü geçip 100lemişsin
@MEnes bey ne yapıyorsunuz? Adam 6'da 6 yapıp @hasanca falan dinlemeyip zirveyi kapmış.
Vana vucu vudu... Geldim, gördüm, gidiyorum... Bu neymiş böyle yaaa...Çifte totem iyi etki sağladı @MEnes beyde ve ilk kez beni geçti gerçi hafta tam tamamlanıp geçerse ilk olacak
Tebrikler MEnes
Bu kez ciddi ciddi hakettin
Adamın içinden kızılderili çıktı.Vana vucu vudu... Geldim, gördüm, gidiyorum... Bu neymiş böyle yaaa...
Çok garip bir moda girdim 2 haftada yok ettim resmen ortalığı...Adamın içinden kızılderili çıktı.
Aman sen yok olmada... Bu işin arkasında başka bir iş var. Tahmin edebiliyorum.Çok garip bir moda girdim 2 haftada yok ettim resmen ortalığı...
Yook yok bana bir şey olmaz... Bu işin arkasında ekranı açıp maç sonuçlarına bakmış olabilme ihtimalim mevcut. İstem dışı FUTURE ENES'i devreye sokmuş olabilirim, bilmiyorum...Aman sen yok olmada... Bu işin arkasında başka bir iş var. Tahmin edebiliyorum.
Buna geleceği görme denmez,kopyacı denir...Yook yok bana bir şey olmaz... Bu işin arkasında ekranı açıp maç sonuçlarına bakmış olabilme ihtimalim mevcut. İstem dışı FUTURE ENES'i devreye sokmuş olabilirim, bilmiyorum...
Tüh 1-0'la 1-1 arasında kararsız kalmıştım şansa bak ya... 3 puan yerine 0 puan aldık...@MEnes kayseri maçından puan çıkartamamışsın.Nbr?
1-1 yapsanda 0Tüh 1-0'la 1-1 arasında kararsız kalmıştım şansa bak ya... 3 puan yerine 0 puan aldık...
Evet sonradan gördük ki 1-2 olmuş skor... Ekstra ve sürpriz bir skor, şaşırtıcı... Evet sonunda sen de 100 puana kavuşmuşsun, tebrikler...1-1 yapsanda 0
Ondan ben 3 puan almışım
5 puan aldık, en az 7 limitimi yine başarırım umarım ve artık ben de 100 puan oldum
Maç bitti sandım.Neden maç bitmeden zehirli ok atıyorsunuz 1-1 bitseydi 3 puan alıyordum 90+7'de gol gelmiş şimdi @Dosi 3 puan alarak önüme geçti...
Hakem son düdüğü çalmadan bir daha aman diyelim, bak sen de 3 puandan oldun..Maç bitti sandım.
Sorma, sorma.. güldüm komşuma geldi başıma oh çalarsın sende...Hakem son düdüğü çalmadan bir daha aman diyelim, bak sen de 3 puandan oldun..