Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 14.Hafta (Hafta İçi Maçları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni çıktığım yerden indirmek zor bir görev olacak, bunun bilincinde hareket edin... :A (Bu hafta 4.'lüğe düştü...) [Toteme totemle karşılık veriyor]
Bu arada geçen ilk kez geçtin demişim ama değilmiş. Şu ilk 3 kısmında bir kaç kez başardığın görünüyor :A
2 kere üst üste olmamasına dikkat edeceğim :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu arada geçen ilk kez geçtin demişim ama değilmiş. Şu ilk 3 kısmında bir kaç kez başardığın görünüyor :A
2 kere üst üste olmamasına dikkat edeceğim :A
İlk haftalarda olmuştu ben de hatırlıyorum o zamanları ama dile getirmemiştim sen zaten fark edersin diye. :A Fark ettin de tabi... :A Ha diğer cümlenin geçerliliğini ve nasıl gelişeceğini ise göreceğiz, kısmet... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlk haftalarda olmuştu ben de hatırlıyorum o zamanları ama dile getirmemiştim sen zaten fark edersin diye. :A Fark ettin de tabi... :A Ha diğer cümlenin geçerliliğini ve nasıl gelişeceğini ise göreceğiz, kısmet... :A
Kısmet aynen. Bakma böyle yazdığıma. Sizin gibi zirve hevesim yok ama böyle şuana kadar zirve yarışında olmak ve birilerinin ayağını kaydırıyor olmak zevkli :A
Küme hattında olsam @Sherlock ve @Maskeli Fedai ye çelme takardım :A yani hangi sıralamada olursam olayım oralardan kendime rakip bulup yarışmadan zevk almaya bakarım :A

Onun da patenti bizim kanala ait; hayatta hatırlamazsın şimdi ama daha önce fotoğraf üzerinden totem savaşları yazılı bir şey atmıştım FB-GS üzerinden. :A

Onu hatırlıyorum :A elimizde kılıçlar falan vardı :A
Ben de hatırlıyorum. :A
------

Beni çıktığım yerden indirmek zor bir görev olacak, bunun bilincinde hareket edin... :A (Bu hafta 4.'lüğe düştü...) [Toteme totemle karşılık veriyor]
Adam cümle biter bitmez kendi ayağına sıktı. :A

Kısmet aynen. Bakma böyle yazdığıma. Sizin gibi zirve hevesim yok ama böyle şuana kadar zirve yarışında olmak ve birilerinin ayağını kaydırıyor olmak zevkli :A
Küme hattında olsam @Sherlock ve @Maskeli Fedai ye çelme takardım :A yani hangi sıralamada olursam olayım oralardan kendime rakip bulup yarışmadan zevk almaya bakarım :A
Evet ben de beklemiyordum buraya kadar yukarı sıralarda geleceğini kesinlikle başarılı ilerliyorsun. :A Ve keyif aldığını da fark ediyorum zaten... :A
------

Ben de hatırlıyorum. :A
------

Adam cümle biter bitmez kendi ayağına sıktı. :A
Her şey ama her şey TOTEMSPOR... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet ben de beklemiyordum buraya kadar yukarı sıralarda geleceğini kesinlikle başarılı ilerliyorsun. :A Ve keyif aldığını da fark ediyorum zaten... :A
------

Her şey ama her şey TOTEMSPOR... :A
Niye beklemiyordun. Futboldan anlayan biriyim. Beğenmedin galiba :ppp: (olayı bambaşka yere çektim :A )

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Yok futboldan anlamak başka, çok detaylı takip etmediğin bir ligde skor tahmini yapıp başarılı olmak başka şeyler... :A (Güzel ve başarılı bir Tripsi etkinliği... :A )
O da doğru ama ben zamanında forumda şuan yasaklı olan şeyde bile hiç fikir sahibi olmadan doğru oranlarla birinci olmuştum :F benimkisi tamamen tahmin kabiliyeti ama bu uzun bir maraton. Böyle üst üste iyi devam etmek şaşırtıyor beni :A (başarı benim diğer adım :A )

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Bilmiyor muydun, @MEnes İsveç'e futbolu sevdiren @Dosi oldu. :A
Bilmiyordum, öğrenmiş oldum... :A Kendisini tebrik ve takdir ediyorum... :A
O da doğru ama ben zamanında forumda şuan yasaklı olan şeyde bile hiç fikir sahibi olmadan doğru oranlarla birinci olmuştum :F benimkisi tamamen tahmin kabiliyeti ama bu uzun bir maraton. Böyle üst üste iyi devam etmek şaşırtıyor beni :A (başarı benim diğer adım :A )
Öyle bir şeyler olduğunu hatırlıyorum evet... :A Benimkisi tahmin olmuyor, biliyorsun gelecekte ekranım var bazen açıyorum bazen açmıyorum... :A (FUTURE ENES mode on... :A ) Evet şaşırtıcı bir durum, bakalım nereye kadar devam edecek... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...