Umarım böyle ikisi bir arada ters tepmez, teker teker deneseydik hangisi ne etki yapıyor diyeBen de bu hafta adaşımı tutuyorum zaten... @MEnes
TM YTAPAK
Ben olmayacağım kesin100 puana ulaşan ilk kişi ya da kişilerin kimler olacağı şimdilik merak konusu...
Şimdi onlar düşünsün, geliyoruz... @Maskeli FedaiGünün maçları tamamlandı ve zirve yarışı iyice alev aldı. 100 puana ulaşan ilk kişi ya da kişilerin kimler olacağı şimdilik merak konusu...
Ekli dosyayı görüntüle 96877
Öyleyse sana geçmiş olsun ... @MEnes
Umarım böyle ikisi bir arada ters tepmez, teker teker deneseydik hangisi ne etki yapıyor diye
GS'miz için kendimi feda ettim sayın Gs'li dostum.. Totemlerin en babasını yaptım..
Sayın Gs'li dostum adamlığı tartışmaya kapalı bir konudur...GS'miz için kendimi feda ettim sayın Gs'li dostum.. Totemlerin en babasını yaptım..
Bu hafta güzel başladık. İlk 10 ile puanı artık eşitlemem gerekiyor.Günün maçları tamamlandı ve zirve yarışı iyice alev aldı. 100 puana ulaşan ilk kişi ya da kişilerin kimler olacağı şimdilik merak konusu...
Ekli dosyayı görüntüle 96877
Seni kıracağıma kafamı kırarım yapacağım Zaten Başakşehir galibiyet diyecektim.Fenerbahçe 0-5 Başakşehir tahmini yapardım ben olsam. Dinleyin bu adamın sözünü.
Bekliyorum böyle bir skor. Guldbrasen de 2'lik atar. Öngörülere başladık yine... ✍️✍️Seni kuracağıma kafamı kırarım yapacağım Zaten Başakşehir galibiyet diyecektim.
At arabasıyla mı geliyorsun?
@MEnes ne yaptın sen ilk 3'ü geçip 100lemişsin14.hafta 2.gün öğlen sonuçları belli oldu; Tahminlerde 4'te 4 yaparak yüksek oranda kazandığı puanlarla haftayı şimdilik damgasını vuran @MEnes böylelikle 100 puana ulaşan ilk isim oldu ve liderlik koltuğunu devraldı...
Ekli dosyayı görüntüle 96951
Benim 4 hafta en az iyi olmadan yarışa dahil olmam zorKim ilk 100'e ulaşır derken Hasanca, @Dosi ya da ben favori gibiydik ama işte oyunun güzelliği, beklenmedik bir sürpriz aniden çıkabiliyor. Bir bakmışsın, 2 hafta sonra lidersin mesela, hiç belli olmaz ufak bir seriye bakar üst üste gelen.