- Reaksiyon puanı
- 116,141
- Puanı
- 1,060
Bu hafta sıkıntı var. Etiket bildirimi yapılamıyor :SBildirim gelmemiş bana da etiketlerden.
Nerdeyse herkes tahmin yapmış. Bir kaç kişi kalmış ve umarım yapmayı unutmazlar
Bu hafta sıkıntı var. Etiket bildirimi yapılamıyor :SBildirim gelmemiş bana da etiketlerden.
Gazişehir zor deplasman Fener de kaybeder büyük ihtimalle. Fenerin deplasmanı çok iyi ama Gazişehir kaç aydır yenilmiyor evinde.1-1 bitseydi @Dosi liderliği ele geçirip benimle arasındaki farkı 4'e çıkarıyormuş 😱
Ama yine de keşke 1 puan alsaydık da aradaki puan farkını açıp liderliğe geçseydi...
3 puan geldi yine aynı tahmin yapmışız @Dosi ama şimdi herkes puan aldı pek bir anlamı kalmadı
Biraz öyle oldu. Diğer maçlarda 0 çekmişiz :S3 puan geldi yine aynı tahmin yapmışız @Dosi ama şimdi herkes puan aldı pek bir anlamı kalmadı
Siz her zaman yakın rekabetin olduğu yerdesiniz ben çok gerideyim ilk haftalarda çok kötü puan aldım yavaş yavaş çıkmalıyım yukarıBiraz öyle oldu. Diğer maçlarda 0 çekmişiz :S
hasanca ile farkımız aynı ama Tols'a 1 puan daha fark atmışım.
Bir bakarsın bu kez biz çakılırız. Aslında son haftalarda iyi gitmiyorum ama şansıma herkes kötü ilerliyorSiz her zaman yakın rekabetin olduğu yerdesiniz ben çok gerideyim ilk haftalarda çok kötü puan aldım yavaş yavaş çıkmalıyım yukarı
Çünkü sürprizler oluyor iş onları bilmekte mesela dün Karagümrük 2-1 diyen olsa altın değerinde puandı.Bir bakarsın bu kez biz çakılırız. Aslında son haftalarda iyi gitmiyorum ama şansıma herkes kötü ilerliyor
Maç başladığı an ilk skoru yazFener maçını son anda değiştireceğim sanırım, umarım ilk tahminim doğru çıkmaz...
Oha sen bunu yazmadan zaten... Yine güzel bir denk oldu 😱Maç başladığı an ilk skoru yaz
Maç başladığı an ilk skoru yaz
Son anda Fener 2-1 yener skorunu değiştirip 3-1 Antep yener yapıp da bundan 3 puan almak mı 😱 😱 Yarışmadaki bütün şans hakkımı bu maçta kullanmış olabilirim..Oha sen bunu yazmadan zaten... Yine güzel bir denk oldu 😱
Benim iki gündür bu uzatmalardan son dakikalardan çektiğim nedir ya? 😡 😡 😡
Gün senin günün @Tolstoyevski ilk tahminin neydi? Demiştim Fener yenilir diye.