Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 13.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son anda Fener 2-1 yener skorunu değiştirip 3-1 Antep yener yapıp da bundan 3 puan almak mı 😱 😱 :Z Yarışmadaki bütün şans hakkımı bu maçta kullanmış olabilirim.. :A

Fener'in kaybetmesi değil de, son anda skoru değiştirip de 3 puan kapmak herkesi mutlu eder, biraz da onun neşesi yoksa FB ile alakası hiç yok... :A
------
Sana Gaziantep kazanır ama buna rağmen duygusal davranıp Fener'e yazdım dedim. Benimde son anda 1-0 gelmişti aklıma.
Kısmet :A

Bu haftaki puan durumuna bakıyorumdur...

angry gran torino GIF

Fena değiliz bu hafta özelinde fark çok açılmadığı sürece sıkıntı yok :A

Şaka gibi bir hafta oluyor. Bir maç bile mi bana yarayan şekilde bitmez, tam kafayı yemelik. Bir haftada üst sıra yarışından koptuk direkt. :(

Nazar boncuğu tek bana etki ediyor gibi ama işin iyi trafı herkes dökülüyor :A
Liderlik koltuğu sürekli el değiştiriyor ve bu taht savaşları baya bir süre devam edecek gibi. :A Her hafta farklı kişileri bu koltuğa alacağız, ta ki kış gelene dek... :A

gotkicktipp.jpg

Dur daha hafta bitmedi. Her an düşebilirim :A
Totem yapmadığımı nereden bi... :A Şey yani yok yok, daha kesinlikle düşmezsin o koltuğu bir kere ele geçiren Night King gelse bile bırakmak bilmiyor. :A Ama koltuğun etkisiyle ejdarhaları da alıp tüm şehri yakıp yıkmamaya dikkat et... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
Totem yapmadığımı nereden bi... :A Şey yani yok yok, daha kesinlikle düşmezsin o koltuğu bir kere ele geçiren Night King gelse bile bırakmak bilmiyor. :A Ama koltuğun etkisiyle ejdarhaları da alıp tüm şehri yakıp yıkmamaya dikkat et... :A
Bana totem işlemiyor öğren :bhr:
Geçen haftadan ders almadın galiba :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...