Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 12.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 puan kaybı yaşadık sadece. Kısmette yokmuş 😏

Tebrikler. Ben de 1-1 yapıp değiştirmiştim

Bende değiştirip pişman oldum...

@MEnes çok benzer tahminler yapmışız. Peşimi bırak artık...
1-1 bitse daha da üzerdi ama neyseki 0-0 bitmiş, yani 1 puanın önemi yok dediğin gibi..

Reactions: Dosi
İşte hep derler ya ilk yaptığın şey genelde doğrudur. Sık sık tahminlerini değiştiriyorsan onu yapma öyle belki yükselebilirsin.
İlk kez yaptım ve işe yaramadı. Daha öncede değiştirmedim diye puandan olmuştum :S
1-1 bitse daha da üzerdi ama neyseki 0-0 bitmiş, yani 1 puanın önemi yok dediğin gibi..
1 en azından 0 puandan iyidir😡
(Etmedi.
)

Zaten kaybediyorum daha ne kadar kaybedebilirim, o yüzden belki ters tepki yapabilirdi kendimi tutmam.
Denemeden bilemezsin

İlk kez yaptım ve işe yaramadı. Daha öncede değiştirmedim diye puandan olmuştum :S

1 en azından 0 puandan iyidir😡

Denemeden bilemezsin
Söylemek istediğim, eğer 1-1 bitseydi 3 puanı kaçırmış olurdun. İlk tahminin 1-1 olduğu için, ama 0-0 bitti, 1 puanı kaçırmış oldun sadece.. Yani ben olumsuzluk içinden olumlu bir taraf buluyorum kırk yılın başı pozitif bir şey, gelip de kızıyorsun aşk olsun... Sonra Tols neden sürekli olumsuz... 😏

Reactions: 12.Adam and Dosi
Aman... Ben başka şekilde düşünmüştüm

O değilde, neden berabere skoru tutturmak 2 değilde 1 puan oldu :S
2-2 olan bir maça 3-3 skor 2 puan getirmeliydi. Biraz tuhaf olmuş yeni farkettim

2-2 olan bir maça 3-3 skor 2 puan getirmeliydi. Biraz tuhaf olmuş yeni farkettim
Bunun sebebi bütün maçlara beraberlik tahmini girerek haksız rekabet ihtimalini ortadan kaldırmak sanırım. Yani galibiyet puanından 2 puan daha az olmalı mantığıyla. Yoksa bütün maçlara beraberlik girilir, ne kadar tutarsa kar olur.

Mantıklı gibi ama her maç berabere bitmiyor ki

Reactions: Tolstoyevski

Uyanığa bak hele kicktipp in bug ını bulmuş.

@Tolstoyevski bence beraberliğe verilen puanı değiştirmemeli.Eğer ki 2 puanı verirse oyunda kolaya kaçanlar olabilir.
Zaten bu sezon bitene kadar hiçbir değişiklik olmaz, maç başlamışken kural değişmez sonuçta , @Dosi gelecek sezon için diyor ki; sezon başında da puanlara yönelik anket düzenlemiştik, gelecek sezon için yine anket düzenlenmek zorunda zaten demokratik bir etkinlik yürütüyoruz @Dosi ile birlikte sonuçta artık kısmet olursa tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...