Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 12.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 puan kaybı yaşadık sadece. Kısmette yokmuş 😏

Tebrikler. Ben de 1-1 yapıp değiştirmiştim :(

Bende değiştirip pişman oldum...

@MEnes çok benzer tahminler yapmışız. Peşimi bırak artık...
1-1 bitse daha da üzerdi ama neyseki 0-0 bitmiş, yani 1 puanın önemi yok dediğin gibi.. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
İşte hep derler ya ilk yaptığın şey genelde doğrudur. Sık sık tahminlerini değiştiriyorsan onu yapma öyle belki yükselebilirsin. :X
İlk kez yaptım ve işe yaramadı. Daha öncede değiştirmedim diye puandan olmuştum :S
1-1 bitse daha da üzerdi ama neyseki 0-0 bitmiş, yani 1 puanın önemi yok dediğin gibi.. :A
1 en azından 0 puandan iyidir😡
(Etmedi. :A)

Zaten kaybediyorum daha ne kadar kaybedebilirim, o yüzden belki ters tepki yapabilirdi kendimi tutmam. :A
Denemeden bilemezsin :A

İlk kez yaptım ve işe yaramadı. Daha öncede değiştirmedim diye puandan olmuştum :S

1 en azından 0 puandan iyidir😡

Denemeden bilemezsin :A
Söylemek istediğim, eğer 1-1 bitseydi 3 puanı kaçırmış olurdun. İlk tahminin 1-1 olduğu için, ama 0-0 bitti, 1 puanı kaçırmış oldun sadece.. Yani ben olumsuzluk içinden olumlu bir taraf buluyorum kırk yılın başı pozitif bir şey, gelip de kızıyorsun aşk olsun... Sonra Tols neden sürekli olumsuz... 😏 :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Söylemek istediğim, eğer 1-1 bitseydi 3 puanı kaçırmış olurdun. İlk tahminin 1-1 olduğu için, ama 0-0 bitti, 1 puanı kaçırmış oldun sadece.. Yani ben olumsuzluk içinden olumlu bir taraf buluyorum kırk yılın başı pozitif bir şey, gelip de kızıyorsun aşk olsun... Sonra Tols neden sürekli olumsuz... 😏 :A
Aman... Ben başka şekilde düşünmüştüm :A

O değilde, neden berabere skoru tutturmak 2 değilde 1 puan oldu :S
2-2 olan bir maça 3-3 skor 2 puan getirmeliydi. Biraz tuhaf olmuş yeni farkettim :A

2-2 olan bir maça 3-3 skor 2 puan getirmeliydi. Biraz tuhaf olmuş yeni farkettim :A
Bunun sebebi bütün maçlara beraberlik tahmini girerek haksız rekabet ihtimalini ortadan kaldırmak sanırım. Yani galibiyet puanından 2 puan daha az olmalı mantığıyla. Yoksa bütün maçlara beraberlik girilir, ne kadar tutarsa kar olur. :A

• Güldürdün
Bunun sebebi bütün maçlara beraberlik tahmini girerek haksız rekabet ihtimalini ortadan kaldırmak sanırım. Yani galibiyet puanından 2 puan daha az olmalı mantığıyla. Yoksa bütün maçlara beraberlik girilir, ne kadar tutarsa kar olur. :A
Mantıklı gibi ama her maç berabere bitmiyor ki :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Uyanığa bak hele kicktipp in bug ını bulmuş. :A

@Tolstoyevski bence beraberliğe verilen puanı değiştirmemeli.Eğer ki 2 puanı verirse oyunda kolaya kaçanlar olabilir.
Zaten bu sezon bitene kadar hiçbir değişiklik olmaz, maç başlamışken kural değişmez sonuçta , @Dosi gelecek sezon için diyor ki; sezon başında da puanlara yönelik anket düzenlemiştik, gelecek sezon için yine anket düzenlenmek zorunda zaten demokratik bir etkinlik yürütüyoruz @Dosi ile birlikte sonuçta artık kısmet olursa tabi. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...