Ben o eski ben değilim artık...5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin
Ben o eski ben değilim artık...5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin
Son cümleni ben de ekleyecektim üstte ama kıyamadımBen o eski ben değilim artık...Şu sıralar arka arkaya 5 saatlik uykuyla 4 5 gün durma işlemini yapamıyorum... Sonraki gün, en kötü diğer gün vücut bitap düşüyor ve uykuya gidiyorum... Sanırım gerçekten yaşlandık...
Kıyabilirsin, yapmadığın şey değil zaten...Son cümleni ben de ekleyecektim üstte ama kıyamadımeğer ben sadece 1 gün az uyumuşsam gündüzünde bahsettiğin durum oluyor ama bir kaç gün aynı uyku süresiyle duruyorsam vücut alışıyor ve dinç oluyorum sonrasında
Hâlâ 6 saat yetiyor ama çalışsaydım 5 saatede alıştırırdım kendimi
Vücut yaşlanmış olabilir.5 saat nezamandan beri sana az gelmeye başladı 😱 sen eskiden 5 saati bile çok bulan biriydin
Hayır, bunlar çok önceden tahmin yaptığımız, ertelenen maçlardı ve 3 puan almışsınSanırım yine iki maç kaçırmışım da olan olmuş artık.
Geçen haftaki maçlarsa onları gördüm. Onun haricinde çok bir bilgim yok. Tahminleri yapıp bazen sıralamaya bakıyorum.Hayır, bunlar çok önceden tahmin yaptığımız, ertelenen maçlardı ve 3 puan almışsınhiç mi bakmıyorsun 😱
Ben direkt o hafta başka tahminlerim olmadığı için bu maçlara da tahminde bulunmayı uygun görmedim.@Sylvester , @Polat Şaşmaz @Sherlock @Felon @kerem Göztepe maç tahmininiz var fakat Hatay - Erzurumspor tahminleriniz yok.
Son kez hatırlatıyorum.
@HeisenBerg sen sonradan aramıza katıldın ve bu iki maç zamanında iptal olan maçlardı. Yarın oynanacak ve tahmin yapmayı unutma
Kötü gidiyorum.
Sabaha kadar oynansa böyle bitmez, tam olarak uymadı bu duruma ama olsun.3-1 olmuş @bazinga tetikte bekliyor şu an..
Böyle bitmesi çok kötü olur, ya bir gol daha atmalı ya da yemeli.
Bir günde beni tut be çok mu şey istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?