Maskeli Fedai
Favori Üye
Hızlıca geçmiş olabilirim bazı mesajları, dikkat etmemiş olabilirim.@MEnes benim hazırladığım görselden hiç bahsetmiyorsun. Gözümden kaçmıyor.
İyi işte, madem fark ettiğine göre bir görüşü çok görme. Performansını değerlendirir misin?Hızlıca geçmiş olabilirim bazı mesajları, dikkat etmemiş olabilirim.
Kendi performansım beklediğimin altında. Daha yüksek haftalık puanlar alabilirmişim...İyi işte, madem fark ettiğine göre bir görüşü çok görme. Performansını değerlendirir misin?
Şuraya bak koca günden 1 puan çıkarttık.Kicktipp nehri akmam diyor
Puanlarımı dağıtmam diyor
Gizemi büyük Hasanca Paşa
Liderlik koltuğunu bırakmam diyor...
Ekli dosyayı görüntüle 95897
Forum lideri @Dosi mi? Hiç güleceğim yoktu.Verimli bir hafta oluyor. Forum lideriyle aramızdaki fark 2 eridi
Tols'u diyor. O mesajda toplam puan arasındaki farkı demiyor, misal lider ile fark 10 ise 2 paun daha alıp 8e indirdiği için 2 fark eridi yazmış😊Forum lideri @Dosi mi? Hiç güleceğim yoktu.
Sayın Gs’li dostum... Beraberce... Küme... Düşeceğiz...Sayın Gs'li dostumla beraber alt sıraları paylaşıyoruz.. @Sherlock
Adamın ensesindesin artık. Son maçıda kapsan Haftanın lideri olma durumundasın. Tehlikeli bir rakipsin ve zamanında unutman bize yaramış olabilirSayın Gs’li dostum... Beraberce... Küme... Düşeceğiz...
Ense yok, haftanın lideri olma durumu yok, tehlikeli bir rakip olmak da yok...Adamın ensesindesin artık. Son maçıda kapsan Haftanın lideri olma durumundasın. Tehlikeli bir rakipsin ve zamanında unutman bize yaramış olabilir
Hmm... Benim hedef illk 10 dışı olmamak deyip ilk 5ten inmemem gibi :Ense yok, haftanın lideri olma durumu yok, tehlikeli bir rakip olmak da yok...
Bizim mantalitemiz belli... @Maskeli Fedai ve diğer küme düşen dostlarımız ile beraber...
Ekli dosyayı görüntüle 95921
Sen zaten şampiyon olacaksın.Hmm... Benim hedef illk 10 dışı olmamak deyip ilk 5ten inmemem gibi :
Video bizim ülkede göstermiyor
Yorumunada
Ekli dosyayı görüntüle 95917
Artık sizin bu sözler bana olumlu yönde zehirli ok olarak dönüyor. Benimle boşuna uğraşmayın sen beni tuttuğunu dedikten sonra 3leri sıraladımSen zaten şampiyon olacaksın.
Resimli hale getirdim. Şimdi görebilirsin diye tahmin ediyorum.