Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 11.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 gol yüzünden 2 sıra kaybettik...

Sad Cry GIF

Saçma salak sonuçların çıktığı haftada liderle puan farkımızın sadece 1 puan açılması da kötünün iyisi.

Cumartesi etabı sonuçları belli oldu...

Günün son karşılaşmasında Galatasaray'ın uzatma dakikalarında attığı gol puan durumunda önemli değişikliklere neden oldu ve @Dosi ile @MEnes 2'şer basamak birden yükselerek zirve hattına tekrardan yaklaştı.

Malatya-Başakşehir ve Gençlerbirliği-Alanyaspor karşılaşmaları günün sürpriz sonuçlarına sahne oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 95886

Bu haftaya cidden iyi başladım.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski

Günün son karşılaşmasında Galatasaray'ın uzatma dakikalarında attığı gol puan durumunda önemli değişikliklere neden oldu ve @Dosi ile @MEnes 2'şer basamak birden yükselerek zirve hattına tekrardan yaklaştı.

Malatya-Başakşehir ve Gençlerbirliği-Alanyaspor karşılaşmaları günün sürpriz sonuçlarına sahne oldu.

Ben bu sıralamayı sevdim ama devamını da istiyorum... :A

Sürpriz tahminler yaptım ama beklemediğim sürprizler oldu

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bi bırakmadın peşimi, yakamdan atamıyorum seni... :A Haftalar ilerledikçe bence birimiz aşağılarda kalacağız ama acaba kim... :A
Kim kimin peşini bırakmıyor acaba? :A
Ben başladığımdan beri hep üst sıralardayım 😎
Sen aşağılardan geldin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Ben de oralardaydım, çok da aşağılarda değildim... :A
Hakikaten baktımda hep yan yanaymışız :A ben sadece 7. hafta 3.iken sen 6. sıradaymışsın ama sonra hep yan yana :A
İlk hafta aramızda 1 puan varmış (sen 7 ben 6) sonra hep ben önde olmuşum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
@MEnes benim hazırladığım görselden hiç bahsetmiyorsun. :A Gözümden kaçmıyor.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...