bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Madem bu sigara harikayı geri çektim
O konuda problem yok ama, hayatımda tek bir nefes dahi çekmedim ve çekeceğimi de sanmıyorum zaten hem kokusu hem de asıl sebep olarak astımdan dolayı.Madem bu sigara harikayı geri çektim
Nankör hayat fazla yazarsın az gol çıkar,az yazarsın üst çıkar. @Dosi
Bu haftaya cidden iyi başladım.Cumartesi etabı sonuçları belli oldu...
Günün son karşılaşmasında Galatasaray'ın uzatma dakikalarında attığı gol puan durumunda önemli değişikliklere neden oldu ve @Dosi ile @MEnes 2'şer basamak birden yükselerek zirve hattına tekrardan yaklaştı.
Malatya-Başakşehir ve Gençlerbirliği-Alanyaspor karşılaşmaları günün sürpriz sonuçlarına sahne oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 95886
şansızlıkAlanya son dakika penaltıdan atsa hiç kimsenin puan almadığı Alanya maçından @Turkuazz ile puan alacaktık neyse yine de iyi başladık
Ben bu sıralamayı sevdim ama devamını da istiyorum...Cumartesi etabı sonuçları belli oldu...
Günün son karşılaşmasında Galatasaray'ın uzatma dakikalarında attığı gol puan durumunda önemli değişikliklere neden oldu ve @Dosi ile @MEnes 2'şer basamak birden yükselerek zirve hattına tekrardan yaklaştı.
Malatya-Başakşehir ve Gençlerbirliği-Alanyaspor karşılaşmaları günün sürpriz sonuçlarına sahne oldu.
Sürpriz tahminler yaptım ama beklemediğim sürprizler olduCumartesi etabı sonuçları belli oldu...
Biz ne zaman birbirimize fark atacağız?Ben bu sıralamayı sevdim ama devamını da istiyorum...
Bi bırakmadın peşimi, yakamdan atamıyorum seni... Haftalar ilerledikçe bence birimiz aşağılarda kalacağız ama acaba kim...Biz ne zaman birbirimize fark atacağız?
Kim kimin peşini bırakmıyor acaba?Bi bırakmadın peşimi, yakamdan atamıyorum seni... Haftalar ilerledikçe bence birimiz aşağılarda kalacağız ama acaba kim...
Ben de oralardaydım, çok da aşağılarda değildim...Kim kimin peşini bırakmıyor acaba?
Ben başladığımdan beri hep üst sıralardayım 😎
Sen aşağılardan geldin
Hakikaten baktımda hep yan yanaymışız ben sadece 7. hafta 3.iken sen 6. sıradaymışsın ama sonra hep yan yanaBen de oralardaydım, çok da aşağılarda değildim...