Konuda etiketliyoruz.VALA BANA HİÇ HATIURLATMA GELMİYOR
Hem illa hatırlatma mı gerekir? Devam edeceksen şimdi kalan 2 takıma tahmini yap ve şimdiden diğer haftalarıda yapabilirsin
Konuda etiketliyoruz.VALA BANA HİÇ HATIURLATMA GELMİYOR
Konuda etiketliyoruz.
Hem illa hatırlatma mı gerekir? Devam edeceksen şimdi kalan 2 takıma tahmini yap ve şimdiden diğer haftalarıda yapabilirsin![]()
Listede Polat şaşmaz ı göremiyorum.Derbiden Kadir dışında puan alan çıkmadı.@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz
Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 95627
@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz
Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 95627
Çünkü Kadir oListede Polat şaşmaz ı göremiyorum.Derbiden Kadir dışında puan alan çıkmadı.![]()
Kullanıcı adı Polat kicktipp oyun adı Kadir. Hadi açıkla bakayım.Çünkü Kadir o![]()
![]()
E işte ben etiket yaparak size kim olduğunu belirtmiş oldumKullanıcı adı Polat kicktipp oyun adı Kadir. Hadi açıkla bakayım.![]()
Diğer liglerinde kicktipp i olsa hoşuna gider miydi?E işte ben etiket yaparak size kim olduğunu belirtmiş oldum![]()
![]()
Bu lig bana yetiyor.Diğer liglerinde kicktipp i olsa hoşuna gider miydi?
Seni muaf tutarız. @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes yoldaşımlarımla toplantı yaparız.Çoğunluk sağlanırsa ne olmasın.Bu lig bana yetiyor.
Bu etkinliğin her kararını Tolstoyevski ile birlikte alıyoruzSeni muaf tutarız. @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes yoldaşımlarımla toplantı yaparız.Çoğunluk sağlanırsa ne olmasın.![]()
@Tolstoyevski , halkın istekleri bitmiyorBaşka ligler değil de eğlencesine Şampiyonlar Ligi ve Avrupa ligi olabilir gruplar tamamlandıktan sonra.
Tols düşünsün sen keyfine bak.Malum görseli de salıver.@Tolstoyevski , halkın istekleri bitmiyor![]()
Yukarda cevap yazdım sana onu okuTols düşünsün sen keyfine bak.Malum görseli de salıver.![]()
Dert etme şekerim. Kapalı grup yaparız.Yukarda cevap yazdım sana onu oku
Ve evet artık mod bu:
Ekli dosyayı görüntüle 95641Ekli dosyayı görüntüle 95642
buda malesef duracakDert etme şekerim. Kapalı grup yaparız.![]()