Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 10.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VALA BANA HİÇ HATIURLATMA GELMİYOR
Konuda etiketliyoruz.
Hem illa hatırlatma mı gerekir? Devam edeceksen şimdi kalan 2 takıma tahmini yap ve şimdiden diğer haftalarıda yapabilirsin :D

@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz :D

Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 95627
Listede Polat şaşmaz ı göremiyorum.Derbiden Kadir dışında puan alan çıkmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz :D

Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 95627

Derbi ve GS maçında dışında her maçtan puan aldım ama hepsi bu her hafta şanlı olunmuyor. Ben aslında ne olursa olsun Beşiktaş maçlarına galibiyet yazarım ama kaç senedir yenemediğimiz için galibiyet yazamadım.

• Beğendim
Kullanıcı adı Polat kicktipp oyun adı Kadir. Hadi açıkla bakayım.
Tapping Wake Up GIF

• Güldürdün
Seni muaf tutarız. @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes yoldaşımlarımla toplantı yaparız.Çoğunluk sağlanırsa ne olmasın. :A
Bu etkinliğin her kararını Tolstoyevski ile birlikte alıyoruz :A ha siz farklı ligler düşünürseniz Tols onu ayrı yürütür size kalmış birşey. Buna ek birşeyler ekleyecekti istemiyorum demiştim etkinliği yürüten biri olarak :A
Sherlock daha bu ligin bile tahminlerini yapmıyor, bırkatı galiba.
Başka liglere bu kadronun yarısı katılmaz bence.
Menes'i bilemedim :A

Rezalet bir haftaydı benim için 5 maçın hepsinde de 5 puan aldık neyse önümüzdeki haftalara daha çok var.

10. Haftayı tamamladık.
@Tolstoyevski ve @bazinga atak yaparak 10'ar puanla haftanın birincileri oldu. @Tolstoyevski zirveye yerleşti, @bazinga ise 4 sıra birden yükselerek 3. sıraya yükseldi.

@Dosi @xdragxx ve @MEnes 'in aynı puanda olması dikkat çekti. @12.Adam 1 puan farkla 4. sırada yer aldı ve bu dörtlü geçen haftaya göre birer sıralama geriledi.

IMG_20201130_193816.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...